R.Abramovičius „Chelsea“ vairą siūlys J.Guardiolai

Londono „Chelsea“ futbolo klubo savininkas Romanas Abramovičius, viliasi, kad sutars su „Barcelona“ komandos strategu Josepu Guardiola.

Sekmadienį atleidęs vyriausiąjį trenerį portugalą Andre Villasą-Boasą, turtuolis rusas ispaną laiko pagrindiniu pretendentu ugdyti aristokratiškąjį klubą. Kiek anksčiau R.Abramovičius žvalgėsi į buvusį „Liverpool“ vairininką Rafaelį Benitezą, tačiau iškėlė sąlygą, kad su juo būtų sudarytas mažiausiai dviejų metų kontraktas.

Patarėjai savininkui siūlė Glenno Hoddle ir Harry Redknappo kandidatūras. Milijardierius jas kategoriškai atmetė.

„R.Abramovičius nori geriausio pasaulyje trenerio. J.Guardiola, jai pavyktų su juo sutarti, atitinka visus reikalavimus. Savininkui kaip alternatyva buvo siūlomi anglų specialistai, tačiau jis, kaip šiuo metu yra madinga, nusitaikęs tik į užsienietį“, – teigė „Chelsea“ klubo vadovybei artimas šaltinis.

Tvirtinama, kad Londono klubas pasiruošęs ispanui mokėti rekordinį pasaulio futbole atlyginimą. R.Abramovičius turi vilčių sulaukti teigiamo atsakymo, nes J.Guardiola neskuba pratęsti sutarties su „Barcelona“, kuri baigiasi po šio sezono.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių