R. Fernandezo rauda: kodėl kaltas visada lieku aš?!

Kauno „Žalgirio“ sirgalių „numylėtiniu“ per vieną vakarą tapęs Madrido „Real“ komandos gynėjas Rudy Fernandezas bandė pasiaiškinti dėl savo elgesio.

Ispanas vietos televizijai tvirtino, kad į incidentus jis įsivelia, nes tiesiog jam nesiseka ir vėliau iš viso incidento išpučiamas didelis burbulas. R.Fernandezas pripažįsta, kad jam reikėtų patobulinti savo žaidimo stilių ir nesivelti į konfliktus.

„Kiekvienas nutikęs dalykas turi priežastį. Šiuo atveju reikėtų kalbėti apie rungtynių intensyvumą ir euforiją po pasiektos pergalės, kadangi ji buvo labai svarbi. Man taip nutiko daugybę kartų, nes man nesiseka. Tiesiog kažką iškrečiu, tuomet viskas būna per daug išpūsta ir aš lieku kaltas. Taip, tiesa, kad turiu pagerinti kai kuriuos žaidimo niuansus. Mažiausiai, ką galiu padaryti, tai stengtis vengti konfliktų. Tiesiog reikia užsičiaupti ir nieko nesakyti, nors esu idealistas. Mėgstu visą laiką laimėti, kad ir kas nutinka“, – Ispanijos televizijai sakė gynėjas.

Krepsinis.net primena, kad R.Fernandezas „Žalgirio“ ir „Real“ dvikovoje pasižymėjo mačo pabaigoje, kai Kšyštofui Lavrinovičiui „netyčia“ paleido kamuolį į galvą, o jau nuaidėjus finalinei sirenai priėjo prie ant žemės gulinčio Pauliaus Jankūno ir pasakė kažką įžeidžiančio.

 

 


Šiame straipsnyje: RealŽalgirisEurolyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių