R. Falcao spjauna į „Real“ ir „Chelsea“ pasiūlymus

Visų didžiųjų Europos klubų taikinyje esantis puolėjas Radamelis Falcao pareiškė, kad geriausias sprendimas jam būtų likti Madrido „Atletico“ klube.

Po puikių dviejų metų „Porto“ klube, R.Falcao į Madridą persikėlė už 40 milijonų eurų ir Ispanijoje kolumbietis toliau reguliariai muša įvarčius ir įrodo, kad yra vertas visų už jį sumokėtų pinigų.

R.Falcao už „Atletico“ yra pelnęs jau 59 įvarčius. Šiuo futbolininku intensyviai domisi Madrido „Real“ ir Londono „Chelsea“ klubai, tačiau pats žaidėjas į tai dėmesio nekreipia. Puolėjas nori padėti „Atletico“ klubui patekti į kito sezono UEFA Čempionų lygą.

„Turiu sutartį su „Atletico“, kuri galioja dar tris metus, todėl likti šiame klube būtų geriausias sprendimas. Mes galime patekti į Čempionų lygą. Jei toliau žaisime taip, kaip tai darome dabar, galime pasiekti savo tikslą“, - „El Mundo Deportivo“ dienraščiui sakė R.Falcao.

„Mes negalvojame nei apie „Real“, nei apie „Barca“. Galvojame tik apie savo žaidimą ir norime pasiekti sau užsibrėžtus tikslus“, - toliau kalbėjo R.Falcao.

„Aš žaidžiau viename didžiausių Ispanijos klubų, kuris varžosi vienoje geriausioje pasaulio lygoje. Tai man leidžia augti kaip žaidėjui. Aš tapau žinomas visame pasaulyje ir šis perėjimas į „Atletico“ tapo labai pozityvus“, - užbaigė R.Falcao.

Priminsime, kad „Atletico“ šiuo metu Ispanijoje užima antrą vietą. Klubas keturiais taškais lenkia Madrido „Real“ ir 12 taškų atsilieka nuo „Barcelona“ klubo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nym

nym portretas
gerbiu tokius zaidejus kur nesiblasko is klubo i kluba
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių