R. Benitesas nerauda dėl klubą paliksiančių F. Lampardo ir A. Cole'o

Vyriausiasis Londono „Chelsea“ treneris Rafaelis Benitezas užstoja klubo sprendimą nepratęsti ateinančią vasarą baigsiančių galioti Franko Lampardo ir Ashley Cole kontraktų bei mano, jog atėjo metas jų vietas užleisti jauniems futbolininkams.

Abu Anglijos nacionalinės rinktinės žaidėjai atėjus vasarai turės ieškotis kitų klubų, todėl strategas iš Ispanijos yra įsitikinęs, jog ambicijų nestokojantys „mėlynieji“ privalo atjauninti komandą bei ją papildyti jaunais talentais.

„Apie jau legendomis tapusius futbolininkus nėra sunku kalbėti ir tai darydamas visuomet privalai rodyti didžiulę pagarbą. Nepaisant to, visada turi komandą papildyti jaunais ir talentingais žaidėjais. Tai yra raktas į sėkmę bei to tikisi klubo sirgaliai“, - tikino treneris.

„Lampardo ir Cole pasiekimai šiame klube kalba patys už save. Vis dėlto, komandą reikia nuolat atšviežinti. Toks yra futbolas“, - pažymėjo R.Benitezas.

Per visą savo karjerą „Chelsea“ klube F.Lampardas sužaidė 386 oficialius mačus bei pelnė 132 įvarčius, tuo tarpu A.Cole sąskaitoje - 198 rungtynės ir 7 tikslūs smūgiai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių