Puikus M.Delašo žaidimas Kroatijos jaunimo rinktinėje

Europos jaunimo (gimusių 1990 m. ir vėliau) krepšinio čempionatui besirengianti Kroatijos rinktinė sužaidė dar dvejas draugiškas rungtynes. Jose kroatų gretose žibėjo Kauno „Žalgirio“ puolėjas Mario Delašas.

Praėjusią savaitę sužaidę porą mačų Trevize vykusios „Adidas Eurocamp“ stovyklos metu Kroatijos jaunuoliai liko Italijoje, kur svečių teisėmis rungtyniavo Jesolo U-22 turnyre.

Antradienį Balkanų atstovai susitiko su „Caneval International“ komanda, sudaryta iš perspektyvių Europos krepšininkų. Kroatai nusileido varžovams 67:72, tačiau dėl nesėkmės sunku būtų apkaltinti M.Delašą. Žalgirietis per 36 minutes pelnė 13 taškų ir atkovojo 14 kamuolių.

Trečiadienį Kroatijos rinktinė išbandė jėgas su „Itersan All Star Team SLU22“ ekipa, kurioje rungtyniavo Italijos krepšininkai. Šįkart kroatai buvo pajėgesni 79:58, o M.Delašas nugalėtojams surinko 21 tašką ir po krepšiais sugriebė 14 kamuolių (31 naud. bal.).

Liepos 8 d. startuosiančiame Europos jaunimo čempionate kroatai D grupėje susitiks su Slovėnijos, Vokietijos ir Ispanijos bendraamžiais. Kroatijoje vyksiančiose pirmenybėse dalyvaus ir Lietuvos jaunimo rinktinė, kuri susigrums su Juodkalnijos, Turkijos ir Serbijos ekipomis.


Šiame straipsnyje: Delašasdelasdelas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių