PSG strategas C. Ancelotti: tai katastrofa!

Prancūzijos taurės („Coupe de France“) ketvirtfinalyje po vienuolikos metrų baudinių serijos „Evian“ klubui nusileidusi Paryžiaus „Saint-Germain“ ekipa šį sezoną geriausiu atveju liks su vienu iškovotu trofėju – „Ligue 1“ čempionų taure, kuri trenerio Carlo Ancelotti auklėtiniams jau ranka pasiekiama.

Nors PSG ekipa užtikrintai pirmauja nacionalinėse pirmenybėse, strategas iš Italijos kritiškai vertina savo auklėtinių pasirodymą šalies taurės ketvirtfinalyje. Patyręs specialistas šią savo komandos nesėkmę prilygino katastrofai.

„Tai katastrofa! Tai pačios prasčiausios rungtynės, kurias man teko matyti. Atsiprašau. Labai atsiprašau visų mūsų gerbėjų. Už šią nesėkmę prisiimu atsakomybę. Mūsų nusiteikimas šioms rungtynėms tikrai nebuvo geras“, - teigė italas.

„Jei žaidėjai į aikštę žengia blogai nusiteikę, tai trenerio kaltė. Negaliu paaiškinti, kodėl taip įvyko“, - sakė C.Ancelotti.

Ne viskas sėkmingai klostosi ir Z.Ibrahimovičiui | AFP/Scanpix nuotr.

Rungtynėse su „Evian“ svečiams ne tik kad nesisekė realizuoti susikurtų progų, bet ir mušti vienuolikos metrų baudinių. Tiksliai realizuoti baudinių nepavyko net tokioms žvaigždėms kaip Zlatanas Ibrahimovičius ir Thiago Silva.

Dabar vienintelis PSG klubo šio sezono tikslas – „Ligue 1“ čempionų titulas. Po 32 turų „Saint-Germain“ nuo antroje vietoje esančio Marselio „Olympique“ turi devynių taškų persvarą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių