Prostitutės mokosi anglų kalbos ir ruošiasi pasaulio čempionatui

Brazilijoje prostitucija – legali, kaip ir daugelyje kitų Vakarų šalių. Tačiau šioje šalyje, skirtingai nei kitose valstybėse, prostitucijos veikla yra ypač skatinama ir nevengiama. Įdomu tai, kad Brazilijos vyriausybė laikinai buvo sukūrusi netgi internetinę svetainę, kurioje prostitutės galėjo rasti puikių patarimų, kaip pritraukti klientų dėmesį.

2014 metais Brazilijoje vyks pasaulio futbolo čempionatas, kuris neabejotinai sulauks daug dėmesio. Nenuostabu, kad planetos pirmenybių su nekantrumu laukia ir prostitucija užsiiminėjančios moterys.

Negana to, 2016 metais Brazilijoje bus surengtos ir vasaros Olimpinės žaidynės, todėl jau dabar prostitutės raginamos lankyti anglų kalbos kursus. Prostitučių asociacijos prezidentė patvirtino, kad šiuo metu yra 20 savanorių, kurios yra pasiruošusios išmokti kalbėti angliškai. Tikimasi, kad savanorių skaičius išaugs mažiausiai iki 300.



„Mergaitėms šis dalykas bus labai svarbus. Nežinia, kokie klientų ketinimai, todėl mokėdamos anglų kalbą jos žinos, ko klientas nori“, - sakė prostitučių asociacijos prezidentė.

Brazilijos prostitučių asociaciją sudaro net keturi tūkstančiai narių. Tikimasi, kad artimiausi ketveri metai šiai asociacijai bus patys sėkmingiausi ir pelningiausi. Pelno tikimasi sulaukti jau šiais metais, nes vasarą Brazilijoje vyks FIFA konfederacijų taurė, kurioje varžysis Ispanija, Japonija, Meksika, Urugvajus, Taitis, Italija ir turnyro šeimininkė Brazilija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ai

ai portretas
Geriau taip, nei kad pagauna paaugles ir isveza i Jungtine Karalyste vergauti.

LT iki

LT iki portretas
Brazilijos dar 100metu,ner nieko geriau,uzsisakai pica telefonu ir kaip desertui paturi dailia mergyte su nuostabiu kvapniu kuno aromatu..tai tik pas kaimiecius ir dvasios ubagus prostitucija nelegali..duotu uzdirbti neblogai grazioms jaunoms mergaitems,ir suteneriai isnyktu,ir nieko nesodintu,ir valstybe mokescius surinktu...o dabar ji net sodina,kad mes patys ji islaikytum..absurdas

ar

ar portretas
Ar jus kada matėte, kokios gražios, moteriškos merginos dirba Klaipėdos viežbutyje prostitutėmis, keletas iš jų vedusios.Tai ne eilinės Klaipėdos gatvėmis vaikščiojančios merginos aptemtais džinsais, cigretis dantyse ir plika šikna, oi, viežbučiuose merginos išskirtinai gražios.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių