Prieš pirmąsias Eurolygos „Top 16“ rungtynes I.Jaaberas tapo tėvu

Prieš išvyką į pirmąsias Eurolygos „Top 16“ etapo rungtynes Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Ibrahimas Jaaberas sulaukė puikių žinių. Ketvirtadienio vidurdienį žalgiriečio žmona Najla padovanojo jam pirmagimį sūnų.

Net ir sulaukęs tokio svarbaus savo gyvenimo įvykio I.Jaaberas išliko tikru profesionalu ir dalyvavo ketvirtadienio „Žalgirio“ treniruotėje. Jai pasibaigus komandos draugai pasveikino ką tik „iškeptą" tėvelį, o už keliolikos minučių žalgiriečiai jau sėdo į autobusą ir pradėjo kelionę į Atėnus, kur šiandien „Žalgiris“ susitiks su „Panathinaikos“ ekipa.

„Gimdymas praėjo sklandžiai. Norėčiau padėkoti mums padėjusiems gydytojams. Mano žmona ir sūnus jaučiasi gerai, todėl ir aš jaučiuosi šauniai“, – kalbėjo šeimos pagausėjimo sulaukęs I.Jaaberas.

Islamo tikėjimą išpažįstanti šeima sūnui suteikė Jazza Heshaam vardą, kuris reiškia „apdovanoti dosnumu“. Naujagimio svoris – 2,9 kg, o ūgis – 49 centimetrai.

Kauno „Žalgirio“ administracija, krepšininkai, treneriai sveikina I.Jaaberą ir linki, kad sūnus užaugtų sveikas, stiprus ir suteiktų daug laimės bei džiaugsmo akimirkų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Krepšinio fanas

Krepšinio fanas portretas
I warmly congratulate the honorable basketball player I. Jaaber with a very significant life event - the birth of the son, and I wish all his family much happiness, joy and success.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių