Premier lyga: „Tottenham“ atėmė 2 taškus iš „Manchester United“

Savo žiūrovų akivaizdoje žaidęs Londono „Chelsea“ rezultatu 2:1 įveikė „Arsenal“ vienuolikę.

„Stamford Bridge“ stadione Rafaelio Benitezo auklėtiniai netruko perimti rungtynių vadžias į savo rankas ir pelnyti greitą įvartį. 6 mačo minutę greitos kontratakos metu iš Edeno Hazardo kamuolį gavęs Juanas Mata nuginklavo svečių vartininką.

Jau po dešimties minučių „Chelsea“ saugą Ramiresą neleistinai ant žemės paguldė „Arsenal“ vartininkas Wojciechas Szczesny. Rungtynių arbitras ilgai nedvejojęs skyrė vienuolikos metrų baudinį, kurį sėkmingai realizavo Frankas Lampardas.

Antrąjį kėlinį aktyviau pradėjo svečiai. 58 mačo minutę dėka tikslaus Santi Cazorlos perdavimo varžovų persvarą per pusę perpjovė neseniai kontraktą su „Arsenal“ pratęsęs puolėjas Theo Walcottas.

Vis dėlto iki nuskambant rungtynių pabaigą fiksuojančiam finaliniam teisėjo švilpukui Arseno Wengero auklėtiniams nepavyko išlyginti rezultato.

Kitose rungtynėse tarp Londono „Tottenham“ ir „Manchester United“ buvo užfiksuotos dramatiškos lygiosios  1-1.

„Raudonieji velniai“ į priekį išsiveržė 25 minutę, kai įvartį galva įmušė Robinas van Persie. Po šio įvarčio aktyvesnis išliko Londono klubas, kurs antrajame kėlinyje beveik visą laiką bandė spausti savo varžovus ir išlyginti rezultatą.

Kai jau atrodė, kad „Man Utd“ pavyks iškovoti visus tris taškus, paskutinę pridėto laiko minutę Clintas Dempsey sugebėjo išlyginti rezultatą ir taip iš varžovų atėmė du taškus. Po šių lygiųjų „Manchester City“ nuo „Manchester United“ jau atsilieka tik penkiais taškais.

XXIII „Premier“ lygos turo rezultatai:

Londono „Chelsea“ 2 - 1 Londono „Arsenal“

  • 06' [1 - 0] J. Mata
  • 16' [2 - 0] F. Lampard (11 m. baudinys)
  • 58' [2 - 1] T. Walcott

Londono „Tottenham“ 1 – 1 „Manchester United“

  • 25‘ [0 – 1] Robin van Persie
  • 90‘ [1 – 1] Clint Dempsey


NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių