Prekyboje pasirodė Kauno „Žalgirio“ kalendorius

Kauno „Žalgiris“ pristato 2010 metų kalendorių, kuris nuo šiol gali papuošti kiekvieno krepšinio aistruolio namus.

Dvylika mėnesių yra paženklinti vis kito Kauno „Žalgirio“ krepšininko nuotrauka. Gyvybingumo kalendoriui suteikia įsimintini šio sezono rungtynių epizodai bei žalgiriečių autografai.

Kalendoriuje panaudotos Fotodiena.lt fotografų nuotraukos. Šį sezoną oficialiais „Žalgirio“ fotografais tapusių Fotodiena.lt profesionalų nuotraukos puikuojasi ir „Žalgirio“ interneto svetainėje www.zalgiris.lt.

Naująjį Kauno „Žalgirio“ komandos kalendorių galima įsigyti visose Kauno IKI  parduotuvėse. Kalendoriaus kaina – 19,95 Lt. Sporto mėgėjams, kolekcionieriams ar tiesiog ieškantiems kalėdinių dovanų derėtų suskubti, nes „Žalgirio“ kalendorių tiražas yra ribotas.

Ypatinga proga gauti 2010 m. „Žalgirio“ kalendorių rytoj, antradienį, nuo 18.00 val. galės pasinaudoti ir „Champion“ parduotuvės „Kauno Akropolyje“ lankytojai. Į parduotuvę atvykę Mantas Kalnietis ir Tadas Klimavičius ne tik pristatys kalendorių, bendraus su gerbėjais, bet ir padės visiems norintiems papuošti kalendorių originaliais žalgiriečių linkėjimais.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių