Pratęsiami abonementai į „Žalgirio“ areną „Top 16“ etapui

Paaiškėjus Kauno „Žalgirio“ varžovams Eurolygos „Top16“ etape, atėjo laikas sukrusti ir ištikimiausiems komandos aistruoliams. Jau nuo ketvirtadienio popietės sezono abonementų savininkai galės pratęsti savo abonementą į Eurolygos „Top16“ etapo kovas bei išsaugoti reguliariame sezone turėtas vietas „Žalgirio“ arenoje. Taip pat rytoj startuoja ir mini-abonementų prekyba į trejas „Top 16“ rungtynes.

Turimus abonementus savininkai atnaujinti galės iki sausio 15 dienos. Abonementus į „Top 16“ varžybas pratęsti galima „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvėje Kauno „Akropolyje“ arba „Žalgirio“ arenos kasoje. Pratęsiant turimą abonementą būtina jį atsinešti, nes jis turės būti specialiai pažymėtas, o abonemento savininkui bus pritaikyta nuolaida.

Kaip visada, nuolaidų sulauks Kauno „Žalgirio“ klubo nariai arba suskubsiantys dabar jais tapti. Prasitęsiant (o vėliau ir įsigyjant) abonementą ir pateikus narystę įrodančią kortelę, bus suteikiama net iki 50 proc. nuolaida.

Nuo šiol lygiagrečiai abonementų pratęsimui vyks ir iki sausio 8 d. truksianti mini-abonementų prekyba į „Top16“ mūšius „Žalgirio“ arenoje. Įsigyjant mini-abonementą į Lietuvos čempionų rungtynes su Tel Avivo „Maccabi“, Barselonos „FC Barcelona“ ir Kantu „Bennet“ komandomis, sporto gerbėjai galės ne tik būti ramūs dėl savo vietų „Žalgirio“ arenoje svarbiausiose mylimos komandos dvikovose, bet ir sutaupys. Nuolaidos sulauks ir vardinės Ūkio banko „Maestro Žalgiris“ kortelės turėtojai.

Bilietų prekyba į atskiras Eurolygos rungtynes startuos sausio 10 d., tačiau kainos kils.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisEurolyga"Top 16"

NAUJAUSI KOMENTARAI

vasia

vasia portretas
15 metų perku abonimentus bet šis pratesimas ypač brangus ko gero negalėsiu sau to leisti, labai gaila...

Mindoza

Mindoza portretas
Nesamoningos kainos uz 3 varzybas, puse arenos gal surinks, arba susimazina kainas. Kur matyta kad pratesimas kainuotu puse abonento, as tai nepratesiu savo abonento.

Facet

Facet portretas
Jeigu ir tokiomis begalviskomis kainomis bus pilna arena tai sekantis LT prezidentas bus medinis Volodia
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių