Prasidėjo prekyba bilietais į rinktinės kontrolines rungtynes

Pirmadienį prasidėjo prekyba bilietais į birželio 16-17 dienomis Klaipėdoje ir Kaune vyksiančias Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kontrolines rungtynes su Makedonijos ir Graikijos nacionalinėmis komandomis.

Lietuvos aistruoliams tai bus vienintelė galimybė šią vasarą išvysti namuose rungtyniaujančius geriausius šalies krepšininkus.Gegužės 30-ąją į pirmąją treniruočių stovyklą susirinksiantys krepšininkai po dviejų savaičių pratybų išmėgins jėgas su gerai pažįstamais varžovais.

Birželio 16-ąją (17 val.) Klaipėdos „Švyturio“ arenoje Lietuvos rinktinė susitiks su Makedonijos krepšininkais, skausmingai užkirtusiais mūsiškiams kelią į „EuroBasket 2011“ pusfinalį. Linas Kleiza, Mantas Kalnietis, Robertas Javtokas, Jonas Valančiūnas ir kiti Lietuvos vyrai padarys viską, kad pasiektų revanšą mače su Makedonijos ekipa.Bilietus į šias rungtynes platina bendrovė „Bilietai.lt“, o jų kaina prasideda nuo 37 litų (su visais mokesčiais).

Brželio 17-ąją (19.30 val.) Lietuvos rinktinė gerbėjams pasirodys Kauno „Žalgirio“ arenoje, kurioje susitiks su Graikijos nacionaline komanda. Būtent mačas su graikais mūsų ekipai tapo paskutiniuoju„EuroBasket 2011“ turnyre. Tuomet per rungtynės dėl 5-osios vietos lietuviai varžovus nugalėjo rezultatu 73:69.

Bilietus į šį mačą platina bendrovė „Tiketa“, o pirmieji 500 aistruolių juos galės įsigyti vos už 20 litų.Po mačo su graikais Lietuvos rinktinė išskris į Hjustoną (JAV) ir ten užbaigs pasirengimą liepos 2-8 dienomis Venesueloje vyksiančiam olimpiniam atrankos turnyrui. Jame mūsų šalies nacionalinė komanda kovos dėl kelialapio į Londono olimpines žaidynes


Šiame straipsnyje: Lietuvos krepšinio rinktinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių