Prancūzai dar žada įrodyti savo pajėgumą

Prancūzijos rinktinės treneris Raymondas Domenechas po pirmųjų „Euro-2008" čempionato rungtynių prieš Rumunijos ekipą tikino, kad per likusius mačus jo vadovaujamos komandos futbolininkai kausis iki galo.

„Žinojome, į kokią sudėtingą grupę patekome, ir kokios stiprios yra visos ekipos. Žaidėjai jaudinosi. Kontroliavome žaidimo eigą, tačiau didesnės grėsmės varžovų vartams nesukūrėme. Liko dar dvi rungtynės, per kurias turėsime rungtyniauti iki galo ir iškovoti pergales", - sakė R.Domenechas, pranešė sportas.lt.

Prancūzijos nacionalinės komandos saugas Franckas Ribery po rungtynių buvo nepatenkintas rezultatu: „Dažniau žaidėme rumunų aikštės pusėje, tačiau įvarčio įmušti nepavyko. Varžovus gynyboje lydėjo sėkmė. Yra daug dalykų, kuriuos turėtume keisti, kalbėsime su treneriu ir bandysime gerinti žaidimą."

Oponentų rinktinės vairininkas Victoras Piturca tikėjosi pergalės: „Tai buvo fiziškai labai sunkios rungtynės. Prancūzai buvo laikomi mačo favoritais, bet ir mes turėjome galimybių iškovoti tris taškus. Prancūzijos rinktinė nebėra tokia stipri, kokia buvo anksčiau."

Rumunijos ekipos kapitonas Cristianas Chivu išreiškė viltį, kad ateityje pavyks rungtyniauti geriau: „Žaidėme prieš labai stiprų priešininką ir sugebėjome pademonstruoti kokybišką futbolą. Tikiuosi, jog ateinančiuose susitikimuose prieš Italijos ir Olandijos futbolininkus žaisime dar geriau."



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių