Po treniruotės – serbų trenerio ir žurnalistų konfliktas

Dvikovai su Rusijos rinktine besirengiantys Serbijos krepšininkai šiandien taip pat pasiekė galutinę Europos krepšinio čempionato stotelę – Kauną.

Dušano Ivkovičiaus vadovaujama rinktinė į laikinąją sostinę iš Vilniaus atvyko šiandien per pietus. Serbai, skirtingai nei daugelis kitų komandų, pirmiausia vyko ne į viešbutį, o į „Žalgirio“ areną.

Atvykę į areną, „ereliai“ surengė uždarą treniruotę. Po valandą ir 15 minučių trukusio užsiėmimo, serbų žurnalistų „Duda“ vadinamas strategas D.Ivkovičius kantriai savo auklėtiniams aiškino taktinius savo sumanymus. Vienas komandos lyderių Nenadas Krstičius treniruotę baigė 20 minučių anksčiau nei kiti jo komandos draugai.

Po treniruotės tarp D.Ivkovičiaus ir serbų žurnalistų kilo nemenkas incidentas. „Duda“ akivaizdžiai liko nepatenkintas, kad žiniasklaidos atstovai per ilgai kamantinėja vieną jo lyderių Milenko Tepičių. „Kiek jūs galite su juo kalbėti? Juk dabar ne laikas kiekvienam iš jūsų daryti išskirtinius interviu!”, - piktinosi treneris. Karšto būdo Balkanų šalies žurnalistai strategui neliko skolingi.

Po treniruotės serbai išvyko į Kauno „Europe Royale“ viešbutį, kur gyvens kartu su dar dviem į stipriausių aštuntuką prasibrovusiomis ekipomis – ispanais ir prancūzais.

Serbijos krepšininkai – antroji svečių komanda, išbandžiusi „Žalgirio“ arenos krepšius. Anksti ryte čia treniruotę surengė Prancūzijos krepšininkai, kurie į Kauną atvyko vakar. Vakare serbai surengs dar vieną treniruotę.

Treniruotes pagrindinėje arenos aikštėje šiandien taip pat planavo surengti Rusijos, Ispanijos, Slovėnijos, Makedonijos bei Lietuvos rinktinės. Treniruočių salėje mankštinsis prancūzai, graikai, rusai bei serbai.


Šiame straipsnyje: Eurobasket

NAUJAUSI KOMENTARAI

manau

manau portretas
zurnaliugos visur vienodi
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių