Po mačo R. Fernandezą broliai Maciai auklėjo kumščiais

Vizitas į Kauną Rudy Fernandezui įsimins ilgam. Madrido „Real“ klubo gynėjas, nors ir išsivežė pergalę iš Kauno, nukentėjo po mačo.

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ arena aidėjo nuo keiksmų R. Fernandezui. Šis „Real“ žvaigždūnas kauniečių nemalonę užsitraukė pirmojoje „Žalgirio“ ir „Real“ dvikovoje sausio 11 d. Madride, kai rungtynių pabaigoje ėmė provokuoti žalgiriečius - iš pradžių sviedė kamuolį į galvą vienam brolių Lavrinovičių, o vėliau  tyčia puolė stumdytis su Pauliumi Jankūnu.

Nenuostabu, jog atsakomajame mače ketvirtadienį Kaune R. Fernandezas  tapo Kauno klubo sirgalių taikiniu. Rungtynės ispanui nebuvo itin sėkmingos. Nors jis pelnė 11 taškų, o Karališkasis klubas iškovojo pergalę, gynėjas varžybų nebaigė – patyrė kojos traumą.

Tačiau dar didesni nemalonumai R. Fernandezo laukė po rungtynių. Portalo 1kaunodiena.lt duomenimis, ispanui nusiprausus drabužinėje ir einant iš arenos, prieigose jis susidūrė su arenos lankytojais. Tarp jų buvo broliai iš Latvijos Nauris ir Normundas Maciai. Šie, prisiekę Lietuvos krepšinio sirgaliai, neseniai gavo mūsų šalies pilietybę.

Liudininkų žodžiais, R. Fernandezui einan pro brolius, kurie po dažnų rungtynių laukia krepšininkų, kad gautų autografą ar pabendrautų, – vienas jų galva bei kumščiu smogė ispanui į veidą. Išpuolio nesitikėjęs ispanas skubiai niuogė į autobusą. Incidento liudininkais tapę „Real“ klubo darbuotojai iškvietė policijos pareigūnus. Šie mėgino sutramdyti brolius Macius. Pastarieji esą pasipriešino ir policininkams, bet  netrukus buvo išgabenti į nuovadą. Ten naujieji lietuviai buvo apklausti bei sulaikyti 48 val.

Policijos duomenimis, Nauris Macius ranka sudavė R. Fernandezui į galvos sritį. Kitas brolis irgi nesusivaldė.

„Ispanijos piliečiui M. A. (manoma, „Real“ klubo apsaugininkui. - Red.) bandant sulaikyti  Naurį M., jo brolis Normundas M. ranka sudavė M. A. į veido sritį. Taip pat įtariamieji aktyviais veiksmais vengė sulaikymo, tačiau buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę“, – teigiama Kauno policijos išplatintame pranešime.

Anot pareigūnų, Nauriui Maciui buvo nustatytas 2,62, o Normundui – 2,22 promilės girtumas.

Twitter tinkle buvo patalpinta tokia incidento nuotrauka, daryta ispanų (R. Fernandezas dešinėje susiėmęs už veido).

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Centro policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ykriksas

Ykriksas portretas
shuda cia rashot...

Piktas

Piktas portretas
Durniai, geriau pinigu Zalgiriui butu paprase!

ops

ops portretas
Fainai ... i murze!!!
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių