P.Jankūnas: būt gerai turėti dar bent savaitę laiko treniruotėms

Kauno “Žalgirio“ komandos kapitonas Paulius Jankūnas prieš pirmadienio Eurolygos dvikovą su Maskvos CSKA buvo neblogai nusiteikęs, tačiau pripažino, kad ekipa kol kas nedemonstruoja tokio žaidimo, kokio iš jos yra tikimasi.

„Komanda nusiteikusi gerai ir kovingai. Treneriai išanalizavo varžovų žaidimą, turime dar kelias treniruotes. Stengsimės pasiruošti kaip galima geriau“, - kalbėjo ekipos kapitonas.

P.Jankūnas pritarė trenerio I.Zouro nuomonei, kad komandai dar trūksta treniruočių. „Be abejo, kad trūksta laiko. Būt gerai turėti dar bent savaitę laiko treniruotėms. Tačiau, jo neturime. Žaidimas tikrai nėra tas, kurio visi laukė ir kokio mes tikėjomės.Tačiau ką padarysi. Kad komanda susistyguotų reikia šiek tiek laiko“, - kalbėjo puolėjas.

Krepšininkas nesibaimino, kad du “Žalgirio“ narius Marko Popovičių ir Mantą Kalnietį palaužęs roto virusas gali iš rikiuotės išvesti kitus narius. „Virusas toks dalykas. Apsikrėsti gali bet kur, ne tik treniruotėse. Tačiau turime daktarus, jais visiškai pasitikime ir tikimės, kad viruso plitimą pavyks sustabdyti“, - teigė P.Jankūnas.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

levitra 10 mg

levitra 10 mg portretas
contradicciones del individualismo burgues entre

levitra avis

levitra avis portretas
das ganze Ozonmolecul zu absorbiren.

levitra bayer

levitra bayer portretas
etait legerement sensible,
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių