P.Jankūnas: Bamberge mus tenkins tik pergalė

Kauno „Žalgirio“ komandos kapitonas Paulius Jankūnas neslepia, jog LKL čempionai yra pasirengę ketvirtadienį svečiuose įveikti Bambergo „Brose Baskets“ klubą ir priartėti prie tikslo prasibrauti į Eurolygos „Top 16“ etapą.

„Nuotaikos tikrai yra neblogos, analizuojame varžovus, treneriai studijuoja  priešininkų silpnąsias puses. Turime dar keletą dienų, manau, kad viskas bus gerai. Galvojame tik apie pergalę, nes kitoks rezultatas mūsų netenkina. Žaisime išvykoje, todėl svarbiausia bus gerai gintis. Tik apsigynus, galime tikėtis teigiamo rezultato“, - po antradienio rytinės treniruotės kalbėjo P.Jankūnas.

Paklaustas apie būsimą priešininką, puolėjas vokiečiams negailėjo komplimentų. „Tai gera komanda. Nors „Brose Baskets“ neturi ryškių žvaigždžių, tačiau demonstruoja komandinį žaidimą, kaunasi iš paskutiniųjų. Be to, Bambergo klubas žais namuose, kur rungtyniauja žymiai geriau nei išvykoje. Privalome susikaupti, žaisti savąjį žaidimą ir to turėtų užtekti“, - teigė krepšininkas.

Nors kauniečiai yra priremti prie sienos ir privalo laimėti artėjančią dvikovą, psichologinės naštos P.Jankūnas nebuvo linkęs sureikšminti. Esame profesionalai ir visi puikiai suprantame, kad privalome iškovoti pergalę. Esame susikaupę, susikoncentravę. Tiesiog važiuosime ir pasistengsime nugalėti“, - žadėjo „Žalgirio“ kapitonas.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisJankūnasEurolyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

SoHo

SoHo portretas
chebra, jei zaisite "savaji" krepsini tai tikrai nelaimesite

as

as portretas
su visa pagarba mylimai komandai abejoju del pergales nuors as tuo linkiu

Jonas

Jonas portretas
jai pamenat jie kalbejo tapati pries rungtynes su Panatinaikosu o kaip gavosi tai tusti pazadai nieko verti ,gaila bet seis metais ju zaidimas apgailetinas ir net nemalonu ziuret ir gadintis nuotaika
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių