Pergalingi Lietuvos tenisininkų žingsniai - per SPORT1

Tik keli šimtai Dublino arenoje susirinkusių lietuvių matė, kaip mūsų šalies teniso rinktinė Daviso taurės turnyro mače parklupdė Airijos ekipą.

Dubline dirbusi televizijos SPORT1 komanda filmavo kiekvieną Lietuvos tenisininkų kovą, kalbino sportininkus dar neatvėsus varžybų įkarščiui, žvalgėsi turnyro užkulisiuose. Visa tai SPORT1 parodys pirmadienį ir trečiadienį po dvi valandas truksiančiose laidose „Sportas LT“.

Lietuvos tenisininkai Airijoje įrodė, kad jų pergalė kovo mėnesį Vilniuje prieš britus nebuvo atsitiktinė. Mūsų šalies rinktinė, kurios vyriausias žaidėjas – vos 20-ies sulaukęs Ričardas Berankis, Dubline atrodė lyg ji, o ne airių ekipa, yra varžybų šeimininkė.

Dabar Daviso taurės turnyro Europos/Afrikos zonos antrosios grupės varžybose lietuvių laukia mūšis su Slovėnijos nacionaline komanda dėl kelialapio į pirmąją grupę.

Visos lietuvių kovos Dubline, pokalbiai su jų dalyviais ir žiūrovais, žvilgsnis į Lietuvos tenisininkų galimybes akistatoje su slovėnais – šiandien 21.30 val. SPORT1 eteryje.


Šiame straipsnyje: BerankisSport1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių