Paulius Motiejūnas palieka Kauno „Žalgirį“

Nuo šio trečiadienio tituluočiausio Lietuvos krepšinio klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas atsistatydina iš šių pareigų. Laikinai jį pakeis „Žalgirio“ klubo sporto direktorius Vitoldas Masalskis.

„Per penkerius metus, kuriuos dirbau „Žalgiryje“, manau, nuveikiau nemažai, atidaviau viską, ką galiu atiduoti. Darbas šiame klube – nuostabus, „Žalgiris“ – svajonių komanda, tačiau atėjo metas, kai turiu ieškoti naujos veiklos, naujų iššūkių ir saviraiškos priemonių. Nėra nepakeičiamų žmonių – tikiu, kad atsiras žmogus, kuris daugiau, negu aš padės komandai pakilti į naujas aukštumas“, – dienraščiui „Kauno diena“ teigė Paulius Motiejūnas.

– Gal tai susiję ir su tuo, kad šį sezoną „Žalgiris“ vis dar ieško gero žaidimo?

– Žaidžia krepšininkai, o ne komandos vadovai. Ruošiantis sezonui turėjau ir papildomo darbo – buvau „Žalgirio“ arenos direktoriumi, todėl teko rūpintis, kad ji laiku stotų į rikiuotę.

– Ką jums davė tie penkeri metai, praleisti šiame klube?

– Patyriau labai daug, perėjau net kelias pakopas – nuo komunikacijos iki generalinio direktoriaus. Niekas negalvojo, kad aš dirbsiu taip ilgai. Juk „Žalgirio“ perspektyva buvo miglota: pasikeitė klubo valdyba, savininkas. Kai juo tapo verslininkas Vladimiras Romanovas, padėtis tapo stabili. Jis man suteikė galimybę dirbti, tobulėti, bet aš pats jaučiu, kad reikia naujos veiklos.

– Kokią regite „Žalgirio“ klubo perspektyvą?

– Puikią. „Žalgiris“ buvo, yra ir bus. Ne tik krepšinio vertybė Lietuvoje, bet ir visoje Europoje. Neabejoju, kad šis klubas kuo toliau, tuo geriau žais ir nudžiugins pergalėmis savo fantastiškus fanus. Komanda gerai sukomplektuota, tvirtose rankose, sąlygos treniruotis ir žaisti – idealios.

– Į kokią veiklos sritį pasuks jūsų kelias, kai atsisveikinsite su „Žalgiriu“?

– Tikiuosi, kad dirbsiu Lietuvos krepšiniui. Be jo kito darbo neįsivaizduoju.


Šiame straipsnyje: paulius motiejūnasŽalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Cipalina

Cipalina portretas
Masalskis taip myli babkes, kad juo galima betkokia skylę užkišti...

skersas

skersas portretas
Sad by true. Gaila ir kas dabar ves Žalgirį EL koridoriuose, ar nepabėgs Vladimiras į motulės Rusijos glėbį atvirą Rusijos krepšinioo čempionatą?

Leonidas M.

Leonidas M.  portretas
Labai gaila , komanda neteko puikaus zmogaus ir sumanaus vadovo ... Linkime Pavkai dideles sekmes ateities darbuose !
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių