Pauleta: PSG galėtų nusipirkti C. Ronaldo

Kalbos apie Cristiano Ronaldo persikėlimą į kitą klubą netyla. Šį kartą savo nuomonę išsakė buvęs Portugalijos rinktinės puolėjas Pauleta, kuris įsitikinęs, kad yra didelė tikimybė vasarą išvysti jo tautietį vilkintį Paryžiaus „Saint-Germain“ komandos marškinėlius.

Nors C.Ronaldo ir Madrido „Real“ klubo sudaryta sutartis galioja iki 2015 metų vasaros, futbolininkas vis dažniau siejamas su kitomis komandomis, kurios po sezono bandys krašto puolėją prisivilioti į savo gretas.

„Manau, kad C.Ronaldo persikėlimas į PSG yra visai realus. Šios komandos vadovai kompetetingi ir jie tikrai galėtų nupirkti žaidėją, jei tik tai būtina. Cristiano yra puikus žaidėjas ir aš tikiuosi, kad „Saint-Germain“ ateityje įsigis daugiau tokių futbolininkų kaip jis ir Zlatanas Ibrahimovičius“, - kalbėjo Pauleta.

„Tikrai norėčiau PSG klube matyti dar vieną portugalą. Tuomet komanda sulauktų gausaus palaikymo iš Portugalijos“, - įsitikinęs buvęs Paryžiaus ekipos puolėjas.

Pauleta norėtų, kad PSG papildytų C.Ronaldo | AFP/Scanpix nuotr.

Šį sezoną „Real“ klube C.Ronaldo sužaidė 48 rungtynes ir įmušė net 50 įvarčių. Pusšimčio įvarčių ribą portugalas pasiekė praėjusį savaitgalį, rungtynėse su Bilbao „Athletic“.

Šiemet futbolininkas spėjo pasižymėti ir Portugalijos rinktinėje. Per sužaistas dvejas rungtynes „karališkojo“ klubo lyderis pelnė vieną įvartį.


Šiame straipsnyje: RonaldoPauletaRealPSG

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių