„Panathinaikos“ Eurolygos vadovą oficialiai pasiuntė velniop

Atėnų „Panathinaikos“ klubas ir jo savininkas Dimitris Giannakopoulosas prašyte prašosi dar vienos baudos.

Penktadienį „Panathinaikos“ savininkui priklausančio Graikijos sporto dienraščio „Prasini“ viršelį puošia didžiulė Eurolygos generalinio direktoriaus Jordi Bertomeu nuotrauka ir užrašas: „Bertomeu, eik velniop!“.

Ketvirtadienį Atėnų klubas 53:64 nusileido „Barcelona“ ekipai ir pralaimėjęs ketvirtfinalio seriją 2-3 neiškopė į Eurolygos finalo ketverto turnyrą.

Prieš kelias savaites tas pats dienraštis buvo paskelbęs kitą prieš Eurolygą nukreiptą straispnį, o jo viršelyje atsidūrė pirmajam ketvirtfinalio serijos mačui su „Barcelona“ ekipa vadovavę arbitrai. Prie jų švietė didžiulis užrašas: „Teisėjai – k****s (keiksmažodis, – Red.)“

Po minėtų rungtynių „žaliųjų“ savininkas buvo įsiveržęs į arbitrams skirtą drabužinę, o vėliau per savo valdomą laikraštį pareiškė, kad Eurolyga turėtų ištirti teisėjų bankų sąskaitas.

Už šiuos išsišokimus Eurolyga „Panathinaikos“ klubui skyrė milžinišką 150 tūkst. eurų baudą ir pareiškė, kad nusižengimams pasikartojus, gali būti svarstomas „Panathinaikos“ klubo pašalinimo iš Eurolygos klausimas.

Tai jau ne pirmas kartas per pastarąjį mėnesį, kai Graikijos vicečempionai užsitraukia Eurolygos nemalonę. Prieš tris savaites „Panathinaikos“ klubas gavo 9 tūkst. eurų baudą už sirgalių elgesį per rungtynes su Maskvos CSKA klubu.

Prieš kelias dienas Eurolyga paskelbė, kad rengiasi dar kartą bausti „Panathinaikos“ už pažeidimus per trečiąsias ir ketvirtąsias ketvirtfinalio serijos rungtynes su „Barcelona“ klubu.

Atėnų OAKA arenoje susirinkę aistruoliai lazerių žybsniais švietė į baudas metusių katalonų akis, varžovams rengiant atakas naudodavo megafoną, padegė bei susprogdino kelis pirotechnikos užtaisus. Taip pat pradėtas tyrimas dėl galimai perpildytos arenos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių