„Palermo” - Italijos taurės finale

Italijos taurės („Coppa Italia”) pusfinalyje antradienį buvo sužaistos vienerios atsakomosios rungtynės, kuriose susitiko „Palermo” ir naujieji šalies čempionai „Milan” futbolininkai.

Rungtynes geriau pradėjo svečiai,mat 6-ą minutę vartų virpstą sudrebino saugas Mathieu Flamini. Kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo pats realiausias šansas pirmame kėlinyje pelnyti įvartį.

Antrame rungtynių kėlinyje, 63-ą minutę, krito pirmasis šių rungtynių įvartis, kai „Palermo” ekipos žaidėjas Josipas Iličičius perdavė kamuolį Giulio Migliaccio, o jis nuginklavo vartininką Christianą Abbiati.

73-ą minutę iš aikštės buvo išvarytas „Milan” vidurio saugas Markas van Bommelis bei skirtas vienuolikos metrų baudinys į svečių vartus, kurį realizavo ir savo ekipos pranašumą padidino Cesare'as Bovo.

Vis tik jau po dvejų minučių Bovo teko palikti aikštę. Futbolininkas užsidirbo raudoną kortelę ir futbolininkų skaičius abejose barikadų pusėse vėl tapo lygus.

Per pridėtą antrojo kėlinio laiką „Milan” klubas sugebėjo rezultatą sušvelninti, kuomet po Antonio Cassano perdavimo įvartį pelnė Zlatanas Ibrahimovičius, bet norint patekti į finalą to neužteko.



„Palermo” 2 - 1 „Milan”
(Pirmas mačas 1-1, bendras rezultatas 3-2)
63' [1 - 0] Giulio Migliaccio
73' [2 - 0] Cesare Bovo (11 m.)
90' [2 - 1] Zlatan Ibrahimovic 
73' Mark van Bommel („Milan”) 
75' Cesare Bovo („Palermo”)


Šiame straipsnyje: Palermomilan

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių