Pakeista visa Lietuvos teniso sąjungos vadovybė

Naujuoju Lietuvos teniso sąjungos (LTS) prezidentu tapo Šiaulių teniso mokyklos direktorius Ramūnas Grušas, pakeitęs šešerius metus LTS vadovavusį Liutaurą Radzevičių.

R.Grušas LTS prezidentu išrinktas neeilinėje sąjungos konferencijoje, sušauktoje po to, kai apie atsistatydinimą pranešė L.Radzevičius ir visas LTS vykdomasis komitetas.

R.Grušas buvo vienintelis kandidatas naujojo LTS prezidento rinkimuose. 29 metų šiaulietis iki šiol buvo LTS viceprezidentu.

"Tęsime sąjungos darbą tomis pačiomis kryptimis: profesionalaus sporto, senjorų ir neįgaliųjų teniso vystymo. Ypatingas dėmesys bus skiriamas vaikų tenisui. Taip pat mėginsime plėsti sporto šakos geografiją, nes infrastruktūra šalyje jau yra pažengusi į priekį", - portalui teigė naujasis LTS vadovas.

R.Grušas prieš kelerius metus buvo vienas iš idėjos kurti klubinę Lietuvos teniso lygą autorių. Tačiau iki šiol šie ketinimai nebuvo realizuoti.

"Pirmiausia reikia sutvarkyti visą klubinę sistemą, ir tik tada bus galima galvoti apie lygas. Dabar mes neturime normalių klubų. Tai taip pat bus viena iš pagrindinių mūsų užduočių", - aiškino R.Grušas.

Naujais LTS viceprezidentais tapo Vilniaus teniso akademijos bei Vilniaus „SEB arenos“ vadovas Arūnas Jasaitis ir Palangos teniso klubo prezidentas Arūnas Grigalauskas.

L.Radzevičius LTS prezidento pareigas paliko nebepajėgęs jų suderinti su darbu bendrovėje "Lietuvos dujos". L.Radzevičius yra "Lietuvos dujų" personalo skyriaus viršininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių