Pajėgiausi Lietuvos tenisininkai greitai stos į dvikovą

Geriausi Lietuvos tenisininkai Ričardas Berankis (ATP-95) ir Laurynas Grigelis (ATP-200) raketes sukryžiuos gruodžio 9 dieną sostinės SEB arenoje. Šį išskirtinį mačą teniso aistruoliams dovanoja vienas populiariausių pasaulyje drabužių prekės ženklas „Hugo Boss“.

„Hugo Boss šiemet švenčia dešimties metų Lietuvoje jubiliejų. Tai energingas ženklas, kurio pirkėjai yra ne tik aktyvūs verslo, visuomenės žmonės, bet lygiai taip pat aktyviai leidžia ir laisvalaikį. Jau keletą dešimtmečių “Hugo Boss„ visame pasaulyje remia tenisą, todėl džiaugiamės galėdami prisidėti prie galimybės parodyti geriausių Lietuvos teniso žaidėjų akistatą“, - sakė Irma Marcinkienė, „Aprangos“ grupės marketingo direktorė.

Apie 650 žiūrovų bei tarptautinio vaikų turnyro dalyviai teniso mačą galės stebėti SEB teniso arenoje Vilniuje.

„Kviečiame visus aistruolius registruotis tinklapyje www.sebarena.lt ir daugiau nei 100 jų sulauks išskirtinės dovanos - kvietimo stebėti mačą gyvai. Esame dėkingi tiek rėmėjams, tiek TV1 kanalui už galimybę parodyti reginį kuo platesniam ratui žmonių“, - pasakojo „Teniso pasaulis“ atstovė Ingrida Bertašiūtė.

Dvikovos nekantriai laukia ir patys vakaro kaltininkai - Ričardas Berankis ir Laurynas Grigelis.

Atsakomybė žaisti namuose visuomet didelė, tačiau du geriausi Lietuvos tenisininkai aistruoliams nori atsidėkoti už palaikymą viso sezono metu, tiek po pergalių, tiek ir po pralaimėjimų.

Tuo pačiu, teniso žaidėjai varžysis ir dėl SEB banko įsteigto piniginio prizo bei „Hugo Boss“ asmeninių dovanų.

Tenisininkus antrąjį gruodžio penktadienį mačo metu palaikys treneriai Remigijus Balžekas ir Giuseppe Menga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių