Padėk komandai: kad būtų mūsų „Žalgiris“!

Kad būtų mūsų „Žalgiris“! Tai – krepšinio komanda, garsinanti Lietuvą ir gimtąjį Kauną jau 68-erius metus. Tai – mūsų gyvenimo dalis, pasididžiavimas ir vertybė, kurios negalime prarasti. Todėl atėjo laikas ne žodžiais, o darbais pakilti į mūšį už „Žalgirio“ ateitį.

Šiame Kauno „Žalgirio“ ekipai sėkmingame, tačiau iššūkių kupiname sezone, kaip niekad reikalingas stiprus ir neatidėliotinas visų Lietuvos žmonių palaikymas. To nusipelnė „Žalgirio“ krepšininkai, kurie nepaisydami aplink tvyrančių sunkumų kiekvieną kartą ryžtingai žengia į aikštelę ir ten atiduoda visas jėgas. Pagirtino žalgiriečių darbo ir atsidavimo rezultatas – pirmoji vieta Eurolygos reguliariojo sezono grupėje ir pirmą kartą istorijoje iškovoti VTB Vieningosios lygos reguliariojo sezono nugalėtojų vardai.

Legendinio „Žalgirio“ dvasia, pulsuojanti nuo Stepo Butauto, Modesto Paulausko ir Arvydo Sabonio laikų, neleidžia žaidėjams pasiduoti. Jie ir toliau yra pasiryžę kautis už „Žalgirį“. Juos įkvepia „Žalgirio“ areną užpildanti 16 000 gerbėjų minia, tačiau dabar vien tik moralinės paramos nebeužtenka.

Kol miesto valdžia neapsisprendžia, kaip galėtų pagelbėti Kauną reprezentuojančiai ekipai, prie „Žalgirio“ istorijos tęstinumo kviečiami prisijungti visi komandai neabejingi gerbėjai. Padėti sunkioje situacijoje atsidūrusiam „Žalgiriui“ turėtų visi, kuriems rūpi legendinės Lietuvos komandos ateitis. Tai galima padaryti skambinant arba siunčiant trumpąsias žinutes numeriu 1402 (5 Lt).

Taip pat finansiškai prisidėti prie „Žalgirio“ pergalių galima ir atliekant įmokas į Viešosios įstaigos „Kauno Žalgirio klubas“ sąskaitą DNB banke (LT824010042503165483).

O visi, kuriems „Žalgiris“ – daugiau nei komanda, kviečiami tapti ir „Žalgirio“ Garbės Klubo nariais bei taip prisidėti prie kasmetinės paramos visos Lietuvos mylimai komandai.

Padėk komandai. Kad būtų mūsų „Žalgiris“!



NAUJAUSI KOMENTARAI

sylumininininkas

sylumininininkas   portretas
bukime wienyngi bent siame reikale - negi kazkam , ka domina ZALGIRIS , gaila 5lt .... negalime leist kad dingtu ZALGIRIS

sirgalius

sirgalius portretas
didziausia parama komandai butu is jos valdybos isguiti buratino armijos statytinius
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių