Olimpinė vicečempionė grįžo į didįjį sportą

Po motinystės atostogų į didįjį sportą grįžo 2008 metų Pekino olimpiados vicečempionė Gintarė Scheidt.

G.Scheidt (buvusi Volungevičiūtė) startavo 42-ojoje tarptautinėje „Semaine Olympique Francaise“ buriavimo regatoje. Po trijų plaukimų G.Scheidt turi 27 baudos balus ir užima tryliktąją vietą „Laser Radial“ klasėje. Pirmajame plaukime lietuvė buvo penktoji, antrajame - trečioji, o trečiajame plaukime finišavo devynioliktoji.

Sėkmingai šioje klasėje startavo Aušra Milevičiūtė. Pirmuosiuose dviejuose plaukimuose užėmusi antrąsias vietas ji buvo lyderė, tačiau tik 36-oji vieta trečiajame plaukime ją su 40 baudos balų nustūmė į šešioliktąją poziciją.

Trečioji Lietuvos buriuotoja Viktorija Andrulytė su 49 baudos balais yra 25-oji tarp 80-ies „Laser Radial“ klasės dalyvių. Laimėjusi pirmąjį plaukimą V.Andrulytė antrajame finišavo 27-oji, o trečiąjį baigė 21-oji.

„Laser Radial“ klasėje pirmauja ispanė Susana Romero (12 balų), lenkianti prancūzę Sophie De Turchei (14 balų) ir suomę Sari Multalą (18 balų).

RS:X vyrų klasėje startuojantys Martynas Juodeška ir Juozas Bernotas po keturių plaukimų užima atitinkamai 54-ąją ir 55-ąją vietas tarp 70-ies sportininkų. Pirmasis Lietuvos buriuotojas turi 109 baudos balus, antrasis - 112.

Rokas Milevičius „Laser Standart“ klasėje (141 buriuotojas) po trijų plaukimų turi 85 baudos balus ir užima 90-ąją poziciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių