Oficialu: „Žalgiris“ sukirto rankomis su Sonny Weemsu

Kauno „Žalgirio“ klube – dar vienas naujokas. Šiandien klubo nariu oficialiai tapo 198 cm ūgio amerikietis Sonny Weemsas.

25-ąjį savo gimtadienį šiandien švenčiantis krepšininkas pasižymi universalumu ir gali rungtyniauti tiek gynėjo, tiek puolėjo pozicijose.

Pasak Lietuvos čempionų klubo atstovų, su naujoku pasirašyta vienerių metų sutartis. Joje taip pat įtrauktas punktas, kad net ir pasibaigus NBA lokautui krepšininkas neiškeliaus į JAV, o liks Kaune. Tai buvo vienas „Žalgirio“ vadovų prioritetų, ieškant žaidėjų iš NBA.

S.Weemsas praėjusį sezoną žaidė Toronto „Raptors“ gretose ir per mačą NBA pirmenybėse vidutiniškai pelnydavo 9,2 taško, atlikdavo 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo 2,6 kamuolio.

2008 metų NBA naujokų biržoje žaidėjas buvo pašauktas 39 šaukimu, per savo karjerą krepšininkas taip pat rungtyniavo Denverio "Nuggets" ekipoje (2008–09).

Kauno komandos vadovai taip pat paneigė neseniai Kanados ir mūsų šalies žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją, kad vilkėdamas „Žalgirio“ marškinėlius krepšininkas uždirbs apie 1 mln eurų. „Tokių algų niekada nemokėjome ir nemokėsime“, – patikino klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Praėjusį sezoną Toronte žaidėjo alga siekė kiek daugiau nei 850 tūkst. JAV dolerių.


Šiame straipsnyje: WeemsasŽalgirisRaptors

NAUJAUSI KOMENTARAI

Domantas

Domantas portretas
Galimai geras pirkinys.

dar oficialiau

dar oficialiau portretas
prisimenat toki rusa rodionova ir jo krepsinio kluba ,tai atrodo toks likimas laukia ir marksistiniu paziuru ruso romanovo krepsinio klubo .nebent perkeltu ta kluba is kauno kur nors i minska

nuomone

nuomone portretas
nesuprantu , kam svaistomi milijonai ? Pasaulio cempionu tapes buratinas , sekmingai galetu pakeisti bet kuri superkrepsininka ir be tu , is savivaldybes iskaulytu milijonu . Juolab net pats S. Jovaisa minejo , kad '' jis jau ismoko mesti kamuoli i krepsi '' . Tad , kur Motiejunas ziuri ... ir taip ilgai neapsisprendzia ?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių