Netyla diskusijos, ar buvo nuošalė

Po Olandijos ir Italijos rungtynių didelio dėmesio ir daug diskusijų susilaukė epizodas pirmojo kėlinio viduryje, kuomet olandai įmušė įvartį. Televizijos vaizdo pakartojimai parodė, kad po Wesley Sneijderio perdavimo įvartį iš arti pelnęs Ruudas van Nistelrooy‘us buvo nuošalėje. Tačiau teisėjai yra kitokios nuomonės, pranešė eurofootball.lt.

„Aš priimu teisėjo sprendimą, nors jis ir suklydo. Tačiau ir teisėjas yra žmogus",- po rungtynių teigė italų treneris Roberto Donadonis.

Tuo tarpu Austrijos teisėjų komisijos vadovas Gerhardas Kaplas pareiškė: „Švedijos teisėjų brigados sprendimas - 100 proc. teisingas, be jokių abejonių".

Austras nurodė atkreipti dėmesį į tai, kad už R.van Nistelrooy‘aus nugaros dar buvo Christianas Panuccis, kuris po susidūrimo su savo vartininku Gianluigi Buffonu išlėkė už galinės linijos.

G.Kaplas taip pat pacitavo teisėjų kodekso ištrauką, kuri teigia, kad „Puolantysis žaidėjas negali atsidurti nuošalėje, kai vienas iš dviejų žaidėjų atsiduria už aikštės ribų". Tad, austro teisėjo nuomonė, vakar švedas Peteris Frojdfeldtas ir jo asistentai suklysti negalėjo.

Italijos teisėjų komiteto vadovas Cezare Gussoni pripažino, kad Švedijos arbitras Peteris Frojdfeldtas, aptarnavęs Olandijos ir Italijos rungtynes, buvo visiškai teisus, įskaitydamas pirmąjį „oranžinių" įvartį, pranešė balsas.lt.  

„Jis šimtu procentu pasielgė pagal taisykles ir vadovavosi 11-uoju UEFA teisėjų kodekso straipsniu: visiškai teisingai įvertino Panuccio padėtį, tad R. van Nistelrooy'ui nuošalės tikrai nebuvo" - C. Gussoni pranešė savo verdiktą italų dienraščiui „La gazzetta dello sport".

Reuters nuotr.

Ar įvartį iš arti pelnęs Ruudas van Nistelrooy‘us buvo nuošalėje?



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Klausk
    specialisto
  • Diskusijos
  • Orai
  • TV
    programa
  • Pažintys
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Naujienlaiskis
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Galerijos

Daugiau straipsnių