„Neptūnas“ svarsto galimybę apskųsti LKL sprendimą

Pirmadienį vakare Lietuvos krepšinio internetinėse svetainėse nuvilnijo žinia, jog Klaipėdos „Neptūnui“ teks peržaisti BEKO-Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes su „Kėdainių-Triobet“ komanda. Tačiau antradienį ryte „Neptūno“ komandos direktorius Osvaldas Kurauskas teigė, kad į šią žinią kol kas rimtai nereaguoja, kadangi nesulaukė raštiško LKL vadovybės patvirtinimo.

Priminsime, kad praėjusį penktadienį „Neptūnas“, aidint sirenai, po Simo Galdiko metimo rezultatu 78:76 nugalėjo kėdainiečius. Po dvikovos „Kėdainių-Triobet“ atstovai su teisėjų sprendimu nesutiko ir parašė protestą.

Krepšinis.net skelbia, kad LKL išnagrinėjus kėdainiečių protestą, buvo nuspręsta, jog paskutinis Simo Galdiko metimas buvo atliktas po laiko ir neva rezultatas anuliuotas. Teigiama, kad teks peržaisti rungtynes.

„Negaliu sakyti, kad tai tiesa, kadangi negavau jokio raštiško patvirtinimo iš LKL. Oficialiame LKL interneto puslapyje rezultatas nėra anuliuotas, nepakeista ir turnyrinė lentelė, - kalbėjo “Neptūno" vadovas.

- Kol klubo nepasiekė lygos oficiali informacija susilaikysime nuo komentarų viešoje erdvėje. Bandysime išsiaškinti ar nepažeistos teisinės procedūros ir ar galima vadovautis video peržiūros medžiaga. Lyga nėra įdiegusi techninių galimybių operatyviai varžybų metu atlikti ginčytinų momentų peržiūrų, todėl ir vadovautis tuo, pasibaigus rungtynėms ir, teisėjams priėmus verdiktą, nėra teisinio pagrindo. Jei bus nuspręsta, kad mes privalome peržaisti rungtynes, spręsime ką daryti, galime ir mes skųsti tokį sprendimą etikos drausminei komisijai", - pabrėžė O. Kurauskas.


Šiame straipsnyje: NeptūnasLKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių