Nemuno žiede - lenktynių maratonas

Automobilių žiedinių lenktynių sezoną Kačerginės Nemuno žiedo trasoje užbaigs trijų dienų varžybų maratonas. Sportinių automobilių motorai trasoje jau gaudė penktadienio popietę.

Šeštadienį Lietuvos automobilių Meka tituluojamame Nemuno žiede  prasidės Baltijos šalių ir Lietuvos automobilių žeidinių lenktynių čempionatų paskutinio, septintojo, etapo lenktynės.

Taip pat bus duotas startas jau tradicinėms sezoną užbaigsiančioms keturių valandų lenktynėms.

Tris kartus šių lenktynių dalyviai varžėsi dėl „Kauno grūdų" taurės, o sekmadienį paaiškės ir trečiasis spaudos namų „Arx Baltica" taurės savininkas.

Į šių metų žiedinių lenktynių sezono uždarymo renginių programą įtrauktos BMW taurės lenktynės, kurios prieš kelerius metus buvo rengiamos Vilniuje, Pilaitės žiede.

Šeštadienį - kvalifikaciniai važiavimai ir Baltijos šalių čempionatų baigiamųjų etapų lenktynės. Sekmadienį iki pietų vyks antrieji važiavimai, o po vidurdienio startuos ir dėl BMW taurės besivaržantys sportininkai.

Savaitgalio lenktynių akcentu turėtų tapti sekmadienį 14 val. prasidėsiančios keturių valandų lenktynės. Norą jose dalyvauti pareiškė daugiau nei 30 komandų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių