N.Anelka: santykiai su R.Domenechu buvo tiksinti bomba

Iš rinktinės išvarytas Nicolas Anelka tikina, kad Prancūzijos futbolininkų santykiai su buvusiu treneriu Raymondu Domenechu buvo tarytum "tiksinti bomba".

Neseniai pasibaigusiame pasaulio čempionate N.Anelka rūbinėje įžeidė R.Domenechą bei atsisakė atsiprašyti. Už tai jis buvo pašalintas iš nacionalinės komandos, o kiti žaidėjai ėmė maištauti palaikydami puolėją ir atsisakė dalyvauti treniruotėje.

"Jei ne aš, kas nors kitas būtų viską išklojęs, - teigė N.Anelka. - Tai buvo tiksinti bomba. Visi, absoliučiai visi buvo kaip vienas. Jei buvo nors vienas futbolininkas, kuris norėjo treniruotis, lai jis prabyla. Bet aš esu šimtu procentų tikras, kad tokių nėra."

Puolėjas taip pat kritikavo 1998 metų pasaulio čempioną Bixente Lizarazu, kuris negailėjo aštrių žodžių streikavusiems futbolininkams.

"B.Lizarazu - kas jis toks? - klausė N.Anelka. - Kai jis kalba, o mes klausome, susidaro įspūdis, kad jis - gyva legenda. O iš tikro - tik buvęs žaidėjas, atsidūręs tokių kaip Zinedine'as Zidane'as ir Christophe'as Dugarry šešėlyje."


Šiame straipsnyje: pasaulio futbolo čempionatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių