N. Bendtnerio bėdos tęsiasi: žaidėjas vairuoti negalės 3 metus

Turino „Juventus“ klube nuomos pagrindais žaidžiantis puolėjas Nicklasas Bendtneris išgyvena ne pačius geriausius laikus. Už vairavimą išgėrusiam jam trims metams atimtas vairuotojo pažymėjimas.

Priminsime, kad šeštadienį Londono „Arsenal“ klubui priklausantis puolėjas Kopenhagoje buvo sustabdytas policijos ir jam buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.

Šiandien N.Bendtneris sužinojo kokia nuobauda jam skirta – puolėjas tris metus negalės vairuoti transporto priemonės. Jis taip pat turės sumokėti 112 tūkstančių eurų baudą.

„Prisiimu visą atsakomybę už tai ką padariau. Žinau sau skirtą bausmę, bet aš negaliu sustoti ir turiu judėti į priekį“, - kalbėjo N.Bendtneris.

„Niekas nesupranta mano skausmo, kurį dabar jaučiu. Galiu jus patikinti, kad tai pati blogiausia mano gyvenimo diena. Darysiu viską, kad vėl daryčiau tai ką myliu. Visi savo gyvenime daro klaidų“, - užbaigė danas.

Verta paminėti, kad Danijos futbolo asociacija taip pat N.Bendtneriui paskyrė baudą. Jis pusę metų neatstovaus savo šalies rinktinei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių