N. Anelka: „senoji senjora“ gali užkariauti europą

Naujasis Turino „Juventus“ puolėjas Nicolas Anelka jaučia, kad „senoji senjora“ gali „užkariauti“ Europą. Prancūzo nuomone, „Juventus“ ekipa yra pakankamai pajėgi, kad nukeliautų iki pat UEFA Čempionų lygos finalo ir jį laimėtų.

„Juventus“ turi viską, ko reikia aukščiausio lygio turnyrui laimėti. Viena iš priežasčių, kodėl prisijungiau prie šios komandos yra ta, kad tikiu, jog „Juvė“ gali laimėti Čempionų lygą dar šiame sezone." - teigia N.Anelka.

„Man užteko vieną kartą pasitreniruoti su komanda ir likau labai maloniai nustebintas. Visi žaidėjai čia tiesiog puikūs ir juose matau didžiulį potencialą.“

„Šio trofėjaus laimėjimas yra pats didžiausias bet kurios komandos, bet kurio futbolininko įvertinimas. Su “Chelsea„ ne sykį buvau arti šio tikslo, tačiau mums vis nepavykdavo, o nuo triumfo su “Real„ prabėgo jau daugybė metų, noriu dar kartą patirti tą nuostabų jausmą.“ - prisiminimais dalijosi prancūzas.

„Rungtynės Glazge bus sudėtingos. “Celtic„ turi labai daug ištikimų gerbėjų, kurie juos aktyviai palaikys, o mums sukels spaudimą. Jei treneris mane leis į aikštę, esu pasiruošęs atiduoti 100% jėgų.“

Pirmoji UEFA Čempionų lygos aštuntfinalių dvikova tarp Glazgo „Celtic“ ir Turino „Juventus“ įvyks jau vasario 12 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių