M.Stankevičiui - raudona kortelė

Septintąjį pralaimėjimą Ispanijos futbolo čempionate patyrė ir į penktąją vietą su 36 taškais smuktelėjo Mariaus Stankevičiaus „Sevilla“ vienuolikė.

Sevilijos komanda svečiuose 1:2 (1:2) pralaimėjo į septynioliktąją poziciją pakilusiai Saragosos „Real“ (20 tšk.) ekipai. Nesėkmingai susiklostė rungtynės ir lietuviui, kuriam susitikimo pabaigoje (90 min.) buvo parodyta raudona kortelė.

Teisėjas šiose rungtynėse iš viso parodė tris raudonas korteles - iš aikštės taip pat buvo pašalinti Alvaro Negredo (82 min. - „Sevilla“) bei Adrianas Colunga (90+3 min. - „Real“). Visi trys įvarčiai buvo įmušti jau pirmajame kėlinyje: aikštės šeimininkus šiame susitikime į priekį išvedė Matteo Continis (31 min.), tačiau jau po trijų minučių Fredericas Kanoute (34 min.) išlygino rezultatą, o kėlinio pabaigoje A.Negredo (41 min.) pasiuntė kamuolį į savo vartus.

„Sevilla“ futbolininkus turnyro lentelėje aplenkė į ketvirtąją poziciją pakilusi Maljorkos „Real“ (37 tšk.) vienuolikė, namuose 1:0 (0:0) įveikusi „Villarreal“ ekipą. Pirmenybių lydere lieka čempionės titulą ginanti „Barselona“ (55 tšk.), lenkianti Madrido „Real“ (50 tšk.) ir „Valencia“ (42 taškai) klubus.


Šiame straipsnyje: StankevičiusSevilla

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių