M.Stankevičių pakeitė įvarčio autorius

Keturioliktąją pergalę Ispanijos futbolo čempionate iškovojo „Sevilla“ ekipa, kuriai atstovauja Marius Stankevičius.

Sevilijos futbolininkai namuose 3:0 (2:0) sutriuškino aštuonioliktojoje pozicijoje esančią „Tenerife“ (25 tšk.) komandą. 30-ąją mačo minutę lietuvis buvo įspėtas, o 67-ąją minutę M.Stankevičių pakeitė trečiojo įvarčio (87 min.) autorius Jose Carlosas da Silva. Kitus du įvarčius aikštės šeimininkams pelnė Fredericas Kanoute'as (22 min.) bei Luisas Fabiano (44 min.). „Sevilla“ su 48 taškais užima 5-ąją vietą.

„Sevilla“ aplenkė Maljorkos ekipa, svečiuose susitikimą su „Almeria“ klubu baigusi lygiosiomis 1:1 ir taip pat surinkusi 48 taškus. Pirmenybių lyderio poziciją susigrąžino Madrido „Real“ klubas, išvykoje 2:0 nugalėjęs Santandero „Racing“ vienuolikę. Po įvartį į aikštės šeimininkų vartus įmušė Cristiano Ronaldo (23 min. iš 11 m baudinio) ir Gonzalo Higuainas (76 min.).

Surinkę 77 taškus, „Real“ futbolininkai dėl geresnio įvarčių skirtumo aplenkė į antrą vietą nukritusią bei čempionės titulą ginančią „Barcelona“ komandą, kuri 4:1 nugalėjo Bilbao „Athletic“. Trečiojoje pozicijoje su 56 taškais - „Valencia“ vienuolikė, savo aikštėje 3:0 sutriuškinusi „Osasuna“ ekipą.


Šiame straipsnyje: StankevičiusSevilla

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių