M.Pocius: tai bus svarbiausios rungtynės šiame čempionate

Lietuvos krepšinio rinktinės atakuojantis gynėjas Martynas Pocius prieš rytdienos Europos čempionato ketvirtfinalio dvikovą su Makedonija tvirtino, jog apie varžovų neįvertinimą negali būti net menkiausios kalbos.

„Makedonijos rinktinė palieka tikrai gerą įspūdį. Nors Makedonijos negalėtume pavadinti krepšinio valstybe, šiame čempionate jie jau tikrai įrodė, kad yra labai stipri komanda ir verta vietos aštuntuke. Jie įveikė labai stiprias komanda“, - teigė M.Pocius.

Krepšininkas pažymėjo, kad Makedonijos rinktinę į priekį tempia vos keli krepšininkai. „Jų ekipos rotacija tikrai nedidelė, tačiau tie keli lyderiai savo darbą atlieka puikiai. Kiekvienas iš jų gali „iššauti“ ir pridaryti rimtų problemų. Ruošiamės labai rimtai, nes tai bus pačios svarbiausios rungtynės čempionate“, - pažymėjo krepšininkas.

M.Pociaus teigimu, varžovai nejaus psichologinio spaudimo, kadangi šiose pirmenybėse pasiekė tikrai daug. „Dėl to jie tikrai bus pavojingi. Privalome rimtai nusiteikti“, - pažymėjo krepšininkas.


Šiame straipsnyje: Eurobasketmedaliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

dange

dange portretas
Turiu 1 bilieta i ketvirtfinali rytojui laisva, gal yra norinciu isigyti, 200 Lt , bilietas Klaipedoj.

linkiu

linkiu portretas
sėkmės, ištvermės

Martynas teisus

Martynas teisus portretas
jie iš tikro yra labai pavojingi. Džiugu, kad mūsų krepšininkai tai supranta.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių