M.Pocius: gaila, kad čempionatą baigėme šiandien, o ne rytoj

Lietuvos rinktinės gynėjas Martynas Pocius po pergalės prieš Graikiją teigė, kad prisimins atsisveikinimą su Kaunu, kuriame rungtyniavo pastaruosius keletą metų.

„Džiaugsmo didelio tikrai nėra. Kartėlis po ketvirtfinalio rungtynių išlikęs. Smagu, kad čempionatą užbaigėme pergale ir sukūrėme bent kažkokia šventę mus taip gražiai palaikiusiems sirgaliams“, - kalbėjo krepšininkas.

„Gaila, kad čempionatas baigėsi šiandien, o ne rytoj“, - šypsojosi  M.Pocius.

„Tai buvo jau vienuoliktosios varžybos šiame čempionate. Akivaizdu, kad varžovai vieni kitus jau puikiai pažįsta. Treneris prieš šį mačą ir sakė, kad greičiausia nugalėtoją lems ne meistriškumas, o smulkios detalės, didesnis noras. Taip ir atsitiko“, - sakė sportininkas.

„Smagu taip gražiai atsisveikinti su Kaunu, nes atmosfera buvo tikrai nuostabi. Tačiau tikiuosi, jog čia dar sugrįšiu“ – sakė gynėjas.


Šiame straipsnyje: Eurobasket

NAUJAUSI KOMENTARAI

lietuvis

lietuvis portretas
nezinai kaip saras gal negrys nesake tau

Vauen

Vauen portretas
Treneris prieš šį mačą ir sakė, kad greičiausia nugalėtoją lems ne meistriškumas, o smulkios detalės, didesnis noras. Taip ir atsitiko“, - sakė sportininkas Gaila, kad tik dabar supratai Sėkmės Madride, gal ten šilčiau bus ir nereiks savo meistriškumo įrodinėt tik ant atsarginių suolo

tauta

tauta portretas
Martynai,didžiuojamės tavim,esi šaunuolis.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių