M.Mizgaitis jau svajoja apie auksą

Pirmąjį medalį Lietuvai Pekino olimpinėse žaidynėse pelnęs imtynininkas Mindaugas Mizgaitis grįžęs į Lietuvą kalbėjo apie 2012 metų Londono olimpines žaidynes. Sportininkas tikisi, kad po ketverių metų jam pavyks pelnyti dar aukštesnį apdovanojimą - aukso medalį.

Graikų-romėnų imtynių varžybose svorio kategorijoje iki 120 kg bronzos medalį iškovojęs M.Mizgaitis Vilniaus oro uoste buvo pasitiktas su orkestru ir ąžuolo lapų vainiku.

„Nieko panašaus anksčiau neteko patirti. Džiaugiuosi, kad imtynininką taip pasitiko. Tikiuosi, kad apie mūsų sporto šaką sužinos daug daugiau žmonių, ja labiau domėsis. Džiaugiuosi, kad pavyko padovanoti pirmąjį medalį Lietuvą. Tikiuosi, kad jis pralauš ledus ir dabar pasipils medaliai", - sakė jis žurnalistams, dar nežinodamas, kad lietuviai iškovojo dar du medalius.

Imtynininkas pasakojo, kad apie medalį olimpiadoje svajojo nuo vaikystės. Jis taip pat dėkojo kitiems imtynininkams, kurie padėjo pasirengti žaidynėms.

Krašto apsaugos savanorių pajėgose tarnaujančiam imtynininkui ąžuolo lapų vainiką užkabino krašto apsaugos ministras Juozas Olekas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių