M.Kuzminskas prieš lemiamą Eurolygos dvikovą – ramus: „Laimėsim!“

Kauno „Žalgirio“ komandos puolėjas Mindaugas Kuzminskas neabejoja, kad rytoj įvyksianti Eurolygos dvikova prieš „KK Zagreb“ ekipą gali būti lūžis šiame sezone. Jei pavyktų iškovoti pergalę, žalgiriečiai galėtų užmiršti sunkų sezono startą ir 2012-us metus pradėti kupini naujų ambicijų.

„Daugelis mus jau buvo palaidoję po nekokios sezono pradžios, tačiau dabar turime šansą išgelbėti sezoną, patekti į „Top 16“ ir toliau tęsti savo užduotis šiame turnyre. Tikimės pilnos arenos ir galvoju, kad viskas turėtų būti gerai“, – optimistinėmis nuotaikomis prieš rytojaus dvikovą gyveno M.Kuzminskas.

Paklaustas apie būsimus priešininkus, M.Kuzminskas nedaugžodžiavo, tačiau pažymėjo, kad „KK Zagreb“ – stabilumo stokojanti ekipa.

„Zagrebo krepšininkų žaidimas labai banguoja. Pirmose rungtynėse mes buvome atsilikę 15 taškų, tačiau vėliau sugebėjome įgyti 5 taškų persvarą. Todėl šiose rungtynėse reiktų būti susikaupus nuo pat pradžių. Privalome stverti jautį už ragų nuo pat pirmųjų minučių ir manau, kad viskas bus gerai. Varžovai turėtų „sulūžti“. Laimėsim!”, – žadėjo puolėjas.

Prieš lemiamą ir kol kas svarbiausią sezono dvikovą M.Kuzminskas nebuvo linkęs sureikšminti žalgiriečių pečius slegiančios psichologinės naštos.

„Psichologinė įtampa slėgs tiek mus, tiek varžovus. Mes žaisime namuose, laukiame pilnos arenos, palaikymas mus labai svarbus“, – sakė žalgirietis.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisEurolyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

senis

senis portretas
MINDAUGAI, geriau žiūrėk daugiau į krepšį, būk agresyvesnis, nebijok mesti, veržtis- nes metai bėga, o tu vis dar perspektyvus. Nesinorėtų ,kad tokiu ir liktum. Sėkmės
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių