M.Kalnietis: „KK Zagreb“ - įveikiamas priešininkas

Kauno „Žalgirio“ gynėjas Mantas Kalnietis tikisi, kad praėjusį ketvirtadienį prasidėjusi Eurolygos pergalių serija bus pratęsti ir poryt, kai LKL čempionai Zagrebe susikaus su Kroatijos čempione „KK Zagreb“ ekipa.

„Pasiruošę dvikovai Zagrebe esame neblogai. Turėjome nemažai laiko, laisvą savaitgalį, tad galėjome padirbėti ir jo metu. Nuotaikos po pergalės yra žymiai pakilesnės. Tačiau patys suprantame, kad vien tik šios pergalės nepakanka. Negalime ties tuo sustoti“, - kalbėjo krepšininkas.

Gynėjo įsitikinimu, „Žalgiris“ dar turėtų pagerinti savo žaidimą. „Mano nuomone varžovas tikrai įveikiamas. Vis dėlto, nors kroatai ir nei karto nelaimėjo, paskutiniajame mače su Malagos „Unicaja“ jau demonstravo solidesnį krepšinį. Namuose jie sieks pirmosios pergalės. Mūsų tikslas – to neleisti padaryti“, - sakė gynėjas.

M.Kalnietis teigia, kad nors bus kovojama su absoliučiu grupės autsaideriu, apie varžovo neįvertinimą negali būti jokios kalbos. „Tikrai ne tas metas, kad galėtume būti atsipalaidavę. Patys kol kas dar nedemonstruojame tokio krepšinio, kokį turėtume ir norėtume žaisti“, - tikino gynėjas.


Šiame straipsnyje: kalnietisŽalgirisEurolyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

baikit

baikit portretas
viena karta karkset pries rungtynes,kd iveikiamas ar,kd zaisite kaip vyrai ir pan. paskui prisisnekeja nueinat ir pradedat grybaut. Maziau kalbu daugiau darbu trumpiau tariant ;) ir aisku sekmes treciadieni!

baltija

baltija portretas
įveikiami visi priešininkai, tik ne CSKA.

Garastas

Garastas portretas
cia ir pagrindine klaida-galvojimas ,kad iveiksim kroatus.Pirmaja pergale ir iskovos cibona rytoj.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių