Miuncheno „Bayern“ atleido L.van Gaalą

Miuncheno „Bayern” klubas patvirtino, kad iš vyriausiojo trenerio pareigų yra atleistas Louisas van Gaalas, kadangi jo vadovaujama komanda demonstruoja prastus rezultatus.

Prieš maždaug mėnesį buvo skelbta, kad L.Van Gaalas vasarą paliks bavarų klubą, bet po vakar lygiosiomis 1-1 pasibaigusių rungtynių su „Nurnberg”, ekipos vadovų kantrybė galutinai trūko

Oficialiame klubo pranešime rašoma: „Komandos vadovybė pasitarė ir nusprendė iš trenerio pareigų jau dabar atleisti Louisą van Gaalą. Treneris buvo informuotas, kad jis atleidžiamas, jog šeštadienį klubas nenugalėjo „Nurnberg”.

„Didžiausią balsą trenerio atleidimo procese turėjo klubo sporto direktorius ir prezidentas. Abejų jų nuomonė buvo vienoda. Šiems ekipos vadovams šiuo metu užimama ketvirta vieta lygoje yra blogas pasiekimas. Su lyg trenerio atleidimu yra tikimasi, kad komanda iki sezono pabaigos sugebės pakilti į trečią vietą turnyrinėje lentelėje ir iškovos vietą kito sezono UEFA Čempionų lygoje”, – baigiamas pranešimas.

Iki šio sezono pabaigos „Bayern” klubą treniruos Andriesas Jonkeris, kuris iki šiol dirbo šios komandos trenerio asistentų štabe.


Šiame straipsnyje: BayernLouisas van Gaalas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių