M.Gecevičius jaučiasi neišmuštas iš pusiausvyros

Visų sirgalių vilčių Pasaulio čempionate kol kas nepateisinantis jauniausias Lietuvos rinktinės žaidėjas Martynas Gecevičius tvirtina psichologiškai nesulūžęs.

Slaptu rinktinės koziriu laikytas snaiperis Turkijoje iki šiol šaudė tuščiais šoviniais. Komandos vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra neslėpė, jog turnyrinės reikšmės neturėjusiame mače su Libanu labiausiai norėjo įtraukti į komandos žaidimą Vilniaus „Lietuvos ryto“ gynėją.

Per 25 aikštėje praleistas minutes M.Gecevičius libaniečių krepšį nuo trijų taškų linijos atakavo net 11 kartų ir pataikė 4 metimus (36 proc.). Tai buvo pirmieji tikslą pasiekę žaidėjo tolimi šūviai Izmire. Per visas penkerias pirmojo etapo rungtynes 22 metų krepšininkas tritaškius metė 21 proc. taiklumu.

„Žinau, kad čempionato pradžia nebuvo man labai sėkminga vertinant pataikymo procentą, bet yra kaip yra. Nesijaučiu psichologiškai silpnas, tiesiog nepataikiau savo metimų. Negaliu sakyti, kad kažko nemoku, paprasčiausiai nekrenta. Šiandien kelissyk pataikiau, ir po to galbūt bus kažkiek lengviau“, - aiškino M.Gecevičius.

Pasak rinktinėje šiemet debiutavusio žaidėjo, jį palaiko ir komandos draugai: „Jie skatina mesti, ir tai padeda.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių