„McDonald‘s“ restorane praūžė „Žalgirio“ sezono atidarymo šventė

Sekmadienį Kauno „McDonald‘s“ restorane praūžė jau vienuoliktus metus besitęsianti tradicinė Kauno „Žalgirio“ sezono atidarymo šventė.

Čia apsilankė ne tik itin gausus žaliai-baltų aistruolių burys, tačiau ir visa legendinė Kauno komanda. Renginio kulminacija tapo rekordinio 80 metrų ilgio komandos aistruolių šaliko įteikimas žaidėjams, kuris naująjame sezone turėtų atnešti sėkmę.

Ekipos sirgalių itin pamėgtame „McDonald‘s“ restorane Savanorių prospekte smalsuoliai pradėjo rinktis gerokai prieš renginio pradžią, o patys krepšininkai pasirodė esą punktualūs. Pradžioje „Žalgirio“ vyrai pasistiprino, o tuo metu itin gausiai susirinkę gerbėjai aktyviai dalyvavo viktorinoje apie Kauno „Žalgirį“ ir „McDonald‘s“ restoranų tinklą. Teisingų atsakymų autoriai gavo dovanų iš pačių žalgiriečių rankų.

Daug teigiamų emocijų sukėlė piešinių konkursas, kuriame aistruoliai stropiai mėgino pavaizduoti savo mėgstamiausią žalgirietį. Vėliau mažieji menininkai sulaukė ne tik prizų, tačiau ant savo šedevrų gavo ir visų žaidėjų autografus.

„Žalgirio“ aistruoliai pasirodė ir gabūs dainininkai – Tadui Klimavičiui gimtadienio proga skirtas kūrinys „Su gimimo diena“ sulaukė plačios ir nuoširdžios aukštaūgio šypsenos. Viso to geriausio puolėjui palinkėjo ir komandos draugai bei „McDonald‘s“ atstovai. Žaidėjui buvo įteiktas tortas.

Renginio kulminacija tapo rekordinio 80 metrų ilgio „Žalgirio“ aistruolių šaliko įteikimas mylimai komandai. Šalikas pasirodė toks įspūdingas, jog su aistruolių pagalba jis apjuosė visą „McDonald‘s“ restoraną.

Tačiau tai dar nebuvo viskas. Krepšininkai neskubėjo skirstytis ir noriai bendravo su aistruoliais, dalino autografus bei įsiamžino bendrose nuotraukose.

Atsisveikinant gerbėjai palinkėjo komandai sėkmės, o žalgiriečiai visus pakvietė antradienį 18.55 val. apsilankyti Kauno sporto halėje, kur Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse „Žalgiris“ priims Utenos „Juventus“.

Kauno restorane „McDonald‘s“ vyrauja krepšinio tema – Žvaigždžių alėjoje savo delnų įspaudus jau paliko Arvydas Sabonis, Edas Cota, Mindaugas Timinskas, Tanoka Beardas, Dainius Šalenga, Darjušas Lavrinovičius, Paulius Jankūnas, Jonas Mačiulis, Eurelijus Žukauskas ir Marcusas Brownas. Šiuo metu restorano Žalgiriečių kampelį puošia komandos marškinėliai ir laimėtos taurės.

 


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių