M.Brownas: neturiu jokių priekaištų

Rungtynių su Sienos „Montepaschi“ paskutiniajame kėlinyje sporto halės žiūrovai pradėjo reikalauti, kad į aikštę būtų sugrąžintas „Žalgirio“ snaiperis Marcusas Brownas. Kodėl jis taip ilgai sėdėjo ant atsarginių suolo?

Rezultatyviausias „Žalgirio“ žaidėjas M.Brownas žaidė tik 17 min., paskutiniajame ketvirtyje - maždaug 3 min.

“Dėl to neturiu jokių priekaištų. Kai esu aikštėje, stengiuosi atiduoti visas jėgas, o būdamas ant atsarginių žaidėjų suolo palaikau savo ekipos draugus. Turėjau prisirinkęs asmeninių pražangų, todėl treneris nusprendė manęs neleisti į aikštę. Buvo nelengva sėdėti taip ilgai, bet esu profesionalas ir turiu būti pasirengęs bet kurią akimirką išbėgti ant parketo“, - visiškai ramiai po rungtynių aiškino M.Brownas, savo ir „Žalgirio“ santykius pavadinęs gera santuoka.

G.Krapikas savo sprendimą aiškino tuo, kad komanda pavyti „Montepaschi“ galėjo tik agresyviai gindamasi, o M.Brownas taip gintis negali, ypač turėdamas tris pražangas.
“Visi gerbiamą Marcusą, aš - taip pat, - sakė G.Krapikas. - Mūsų planas buvo panašus kaip ir su CSKA: palaikyti aikštėje vieną sudėtį, kuri agresyviai ginasi, ir tada mesti pagrindines jėgas bei perlaužti rungtynes, tačiau mums nepavyko.“

Treneris neaiškino žurnalistams, kad pirmuosius du kėlinius, nors ir taikliai atakavęs, M.Brownas buvo silpnoji „Žalgirio“ gynybos vieta. Tačiau pats M.Brownas tai puikiai suprato, todėl ir neturėjo jokių priekaištų.

 

 


Šiame straipsnyje: EurolygaŽalgirisMontepaschi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių