M.Balotelli: negalėjau Anglijoje man nepatiko beveik viskas

Prie „Milan“ ekipos prisijungęs puolėjas Mario Balotelli Italijos žiniasklaidai duotame interviu pareiškė, kad jam Anglijoje nepatiko daugybė dalykų pradedant oru, baigiant vietinių gyventojų vairavimo ypatumais.

Šiame „Premier“ lygos sezone, „Manchester City“ komandoje futbolininkas negavo daug laiko pasireikšti, tačiau atvykęs į Milaną jis tikisi „rossoneri“ marškinėlius vilkėti kuo dažniau.

„Anglijoje praleidau ketverius metus ir dabar jau galiu drąsiai pasakyti, kad ten man nepatiko beveik viskas. Niekaip negalėjau priprasti prie šlykštaus oro, maisto ir net to, kaip jie vairuoja.“ - susikaupusias mintis viešai išsakė M.Balotelli.

„Vis dėlto, turiu pripažinti, kad “Premier„ lyga - stipriausia pasaulyje. Žmonių minios ir puikios aikštės atpirkdavo visus gyvenimo Anglijoje trūkumus.“

Italas taip pat pridūrė, kad nors ir rungtyniavimas „Milan“ ekipoje jam yra svajonės išsipildymas, jis neatmeta galimybės kada nors grįžti į lietingąją futbolo šalį.

„Nesu tikras, ar ateityje grįšiu į Angliją, tačiau tokia galimybė tikrai egzistuoja. Šiuo metu esu Milane ir nekantrauju, kol sužaisiu pirmąsias savo rungtynes.“

M.Balotelli aikštėje vilkėdamas „Milan“ marškinėlius gali pasirodyti jau sekmadienį, kad Massimiliano Allegri vedama ekipa namuose kausis su Udinės „Udinese“.


Šiame straipsnyje: Mario BalotelliAC MilanItalija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių