Mario Balotelli jau šią savaitę gali persikelti į „AC Milan“

Mario Balotelli likimas „Manchester City“ gali išsispręsti jau šią savaitę, praneša „The Guardian“. Manoma, jog dabartinis futbolininko klubas ir „AC Milan“ šiandien pradės intensyvias derybas dėl puolėjo perėjimo.

„AC Milan“ klubo viceprezidentas Adriano Galliani teigė, jog praėjusį penktadienį britai už M. Balotelli prašė 37 milijonų eurų. „Pažiūrėsime, ką pavyks sutarti pirmadienį. Jei suma nesikeis, futbolininkas liks Mančesteryje“, ­– netiesiogiai sumažinti sumą prašė A.Galliani.

Kol kas ir futbolininkas, ir jo klubas nuo komentarų susilaiko. Tačiau A.Galliani pareiškimas gali būti suprastas kaip atkaklus siekis derėtis, turint omenyje, jog iki perėjimo lango pabaigos liko keletas dienų. Jei klubams nepavyks susitarti dėl sumos, kita galimybė būtų tiesiog paskolinti M.Balotelli „AC Milan“ iki sezono pabaigos.

Anksčiau 22-ejų metų puolėjas rodė norą pasilikti Mančesteryje. Tačiau dabar futbolininko išvykimas, greičiausiai, būtų vienintelis kelias siekiant jam sugrįžti į karjeros viršūnę, nes M.Balotelli žaidimas Anglijoje dėl jo nuolatinių išsišokimų aikštėje ir už jos ribų klube toli gražu neprogresuoja.

Kol kas „Priemier“ lygoje jis yra sužaidęs 14 mačų ir įmušęs vos vieną įvartį, kuomet lapkritį „City“ 2:0 įveikė „Wigan Athletic“.

2010 metais „Manchester City“ iš Milano „Inter“ M.Balotelli įsigijo už 22 milijonus eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių