„Manchester City“ užsitikrino ketvirtą vietą

Antradienį Anglijoje buvo žaidžiamos vienos labai svarbios „Premier“ lygos rungtynės, kuriose susitiko dvi ekipos, kurios dar varžėsi dėl patekimo į kito sezono UEFA Čempionų lygą – tai „Manchester City“ ir Londono „Tottenham“. Šias rungtynes 1-0 laimėjo „City“, o tai reiškia, kad jie šį sezoną užsitikrino ketvirtą vietą.

Rungtynės prasidėjo ramiai ir matėsi, kad abu klubai labiau akcentavo gynybą ir jiems svarbiausia buvo nepraleisti įvarčio.

Visgi namuose žaidę „City“ atrodė aktyviau ir jie labiau spaudė svečius iš Londono. Nepaisant to, pirmieji pavojingą progą sukūrė „Totte“ žaidėjai, kai Aaronas Lennonas iš krašto perdavė kamuolį laisvam buvusiam Luka Modričiui, tačiau kroatas iš puikios pozicijos nepataikė į vartus.

Šį kartą pasiteisino futbole nerašyta taisyklė – neįmuši tu, įmuš tau, nors šioje situacijoje tiksliau būtų – įsimuši sau, kadangi 30-ą minutę Jamesas Milneris perdavė kamuolį į vartininko aikštelę, o ten buvęs Peteris Crouchas visai to nenorėdamas kamuolį pasiuntė į savus vartus.

Iki pirmojo kėlinio pabaigos daugiau niekas rimtų progų nesusikūrė ir komandos į rūbines patraukė esant rezultatui 1-0.

Antrasis kėlinys prasidėjo labai pavojinga „Tottenham“ ataka, kai kamuolį galva smūgiavo Stevenas Pienaaras, tačiau tame epizode tiesiog įspūdingai sužaidė „City“ vartininkas Joe Hartas, kuris smūgį atremti sugebėjo.

Vėliau Londono klubas toliau bandė spausti namų komandą, tačiau „Man City“ gynėjai susitvarkydavo su „Tottenham“ išpuoliais.

Iki pat rungtynių pabaigos abu klubai dar sukūrė keletą pavojingų atakų, tačiau rungtynės taip ir baigėsi – minimalia „City“ pergale, o tai reiškia, kad Mančesterio miesto klubas šiame sezone finišuos ketvirtoje vietoje ir varžysis kvalifikaciniame Čempionų lygos etape.



„Manchester City“ 1 – 0 „Tottenham“
30‘ [1 – 0] Peter Crouch (į savus vartus)



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių