„Makroflex“ krepšininkai - KKML „Verslo B“ varžybų čempionai

Kauno krepšinio mėgėjų lygos (KKML) „Verslo B“ grupės komandų čempionatą laimėjo „Makroflex“ krepšininkai.

Šiemet „Verslo B“ grupės pirmenybėse dalyvavo  „Autojuta“, „Dangų studija“, „Contitrans“, „Makroflex“, „Mato baldai“, „Šviesa“, „Ūkio bankas“, „Vilkija-Ecowood“, „Spurtas-Eagle Vision“ ir „Stašaitis & Partners advokatų kontora“. Dvi stipriausios reguliariojo sezono komandos - „Stašaitis & Partners advokatų kontora“ ir „Makroflex“ - iš karto pateko į pusfinalį, o 3-6 vietas užėmusios ekipos žaidė ketvirtfinalio susitikimus.

Ketvirtfinalyje iki dviejų pergalių „Spurtas-Eagle Vision“ 77:83; 84:66 ir 77:67 įveikė „Mato baldus“, „Ūkio bankas“ 84:62 ir 74:53 - „Vilkiją-Ecowood“.

Į finalo ketvertą pateko „Ūkio bankas“ (vadovas P.Jatkonis), „Spurtas-Eagle Vision“ (vadovai P.Aleksonis, R.Gečionis), „Makroflex“ (vadovas D.Juška) ir „Stašaitis&Partners advokatų kontora“ (vadovas Ž.Stašaitis).

Pusfinalyje iki dviejų pergalių „Stašaitis&Partners advokatų kontora“ 79:66 ir 77:54 nugalėjo „Spurtas-Eagle Vision“ krepšininkus, o „Makroflex“ 77:75 ir 77:69 įveikė „Ūkio banką“.

Mače dėl 3-iosios vietos „Spurtas-Eagle Vision“ 77:71 įveikė „Ūkio banką“. Nugalėtojams P.Aleksonis pelnė 28 taškus, atkovojo 8 ir perėmė 3 kamuolius bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus. E.Karpavičius surinko 11 taškų ir atkovojo 11 kamuolių, E.Rinkevičiaus sąskaitoje - 9 taškai, 7 atkovoti ir 3 perimti kamuoliai, 4 rezultatyvūs perdavimai. „Ūkio banko“ lyderis buvo T.Gudaitis - 24 taškai ir 13 atkovotų kamuolių. E.Marcinkevičius pelnė 22 taškus, M.Dabulis - 11 ir perėmė 7 kamuolius.

3-iąją vietą iškovojusiai „Spurtas-Eagle Vision“ komandai atstovavo E.Rinkevičius, K.Petrauskas, V.Peseckis, P.Murinas, D.Mikalauskas, N.Krygeris, I.Konovalenko, E.Karpavičius, A.Grabauskas, R.Gečionis, G.Gaižauskas ir P.Aleksonis.

Didžiajame finale „Makroflex“ ekipa 90:79 nugalėjo „Stašaitis&Partners advokatų kontora“ ekipą. Čempionams A.Knezys pelnė 30 taškų, atkovojo 11 kamuolių ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus. M.Motiejaitis surinko 28 taškus, E.Bacevičius - 13 taškų ir atkovojo 13 kamuolių. Vicečempionams G.Vasiliauskas pelnė 29 taškus ir atkovojo 12 kamuolių. Š.Kenstavičiaus sąskaitoje - 13 taškų, M.Butkus (5 rezultatyvūs perdavimai) ir R.Kudriašovas (14 atkovotų kamuolių) surinko po 11 taškų.

Naudingiausiuoju finalo žaidėju pripažintas M.Motiejaitis („Makroflex“). Šiai komandai taip pat atstovavo E.Bacevičius, Ž.Bielskis, T.Juodviršis, J.Kamaneckas,  V.Kapleraitis, A.Knezys, T.Litinskas, A.Mackevičius, M.Namavičius, A.Ramanavičius ir D.Juška.

„Stašaitis&Partners advokatų kontora“ ekipoje rungtyniavo M.Butkus, M.Čižas, Š.Kenstavičius, R.Kudriašovas, A.Narbutas, V.Nemeikša, R.Ruzgaitis, M.Šeškauskis, Ž.Šeškauskis, G.Vasiliauskas, K.Žarnauskas ir Ž.Stašaitis.

Prizininkams įteiktos taurės ir „Švyturio“ boulingo klubo, esančio „Molas“ prekybos centre, prizai-čekiai apsilankyti boulingo klube. Specialus „Švyturio“ boulingo paguodos prizas-čekis buvo įteiktas ir ketvirtoje vietoje likusiems „Ūkio banko“ krepšininkams.

Atminimo prizai įteikti naudingiausiems viso sezono finalo ketverto turnyre dalyvavusių komandų žaidėjams - A.Kneziui („Makroflex“), R.Ruzgaičiui („Stašaitis&Partners advokatų kontora“), D.Šiumetai („Ūkio bankas“) ir P.Aleksoniui („Spurtas-Eagle Vision“).


Šiame straipsnyje: KKMLMakroflex

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių