Mače su „Žalgiriu“ siautėjo Vilniaus sirgaliai (papildyta)

Pirmąsias rungtynes, kuriose debiutavo Kauno "Žalgirio" vyriausiasis treneris Ramūnas Butautas, aptemdė incidentas su varžovų komandos sirgaliais.

Trečiadienį, 18 val., Kaune "Žalgirio" komanda savo treniruočių centre Petrašiūnuose pradėjo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes su Vilniaus "Sakalais". 6-ąją min. į aikštę išbėgo agresyviai nusiteikusių "Sakalų" sirgalių būrys - maždaug 20 jaunuolių.

Rungtynės buvo trumpam sustabdytos, tvarką daryti bandė apsaugos darbuotojai. Buvo iškviesta policija, kuri salėje pasirodė pasibaigus pirmajam kėliniui.  Pareigūnai didžiąją dalį galimai neblaivių vilniečių išvedė iš salės.

Rungtynes 88:54 laimėjo "Žalgiris".

Tai jau ne pirmas atvejis, kai Vilniaus komandų sirgaliai sukelia problemų LKL aikštėse. "Sakalų" sirgalių rimtas incidentas su "Žalgiriu" vyko ir prieš metus. Kai pasibaigus rungtynėms Vilniuje “Žalgirio” komandos žaidėjams Marcusui Brownui ir DeJuanui Collinsui paliekant sporto salę, “Sakalų” komandos sirgaliai po krepšininkų kojomis sprogdino petardas ir įžeidinėjo necenzūrinėmis rasistinėmis replikomis.

Tąkart LKL "Sakalų" klubą nubaudė 4 tūkst. litų bauda. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių