M. van Bastenas gali stoti prie „Chelsea” vairo

Anglijos spauda skelbia, jog Marco van Bastenas yra laikomas vienu iš pagrindinių pretendentų stoti prie Londono „Chelsea” komandos vairo, kuri sekmadienį atleido Carlo Ancelotti.

„Mėlynųjų” komandos vadovai ieško naujo trenerio, kuris galėtų kitame sezone su ekipas iškovoti titulų, mat ką tik pasibaigusiame sezone „Chelsea” nesugebėjo iškovoti nei vieno trofėjo.

Daug gan garsių trenerių yra siejami su „Chelsea” ekipa. Vis tik Van Bastenas yra tas strategas, kurį savo ekipoje labiausiai norėtų matyti jos savininkas Romanas Abramovičius.

Pats olandas neatmeta galimybės pasirašyti sutarties su „Chelsea” klubu. Jis kalbėdamas su žurnalistais pareiškė, jog vasarą vėl mielai stoti prie kokios nors ekipos vairo.

Priminsime, jog Van Bastenas be darbo yra nuo 2009-ųjų metų gegužės mėnesio pradžios, kuomet praeityje garsus futbolininkas paliko Amsterdamo „Ajax” komandos trenerio kėdę.

Per savo kaip trenerio karjerą 46-erių metų olandas be minėtojo „Ajax” klubo yra treniravęs Olandijos rinktinę ir „Ajax” jaunimo komandą.


Šiame straipsnyje: ChelseaMarco van Bastenas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių